Το καλοκαίρι βάζουμε πλώρη για καλή υγεία παρέα με τους Οργανούληδες

Το καλοκαίρι βάζουμε πλώρη για καλή υγεία παρέα με τους Οργανούληδες

Το καλοκαίρι βάζουμε πλώρη για καλή υγεία παρέα με τους Οργανούληδες

Όσες και όσοι από εμάς ταξιδέψουν φέτος στα ελληνικά νησιά με τα πλοία των εταιρειών Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Superfast Ferries θα έχουν την ευκαιρία να συνταξιδέψουν με τους «Οργανούληδες» και να μάθουν τις συμβουλές τους για μια υγιεινή ζωή. 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνευμόνων «η Σκυτάλη» και οι Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Superfast Ferries προστέθηκαν στη μεγάλη παρέα των «Οργανούληδων» και αυτό το καλοκαίρι οι σούπερ ήρωες του αγαπημένου πια εκπαιδευτικού προγράμματος θα ταξιδεύουν μαζί σας μέσα από τις οθόνες των επιβατηγών πλοίων των ακτοπλοϊκών εταιρειών, για να μοιραστούν 5 μυστικά για ένα ανέμελο καλοκαίρι γεμάτο υγεία.

Τι θέλει η καρδιά για να χτυπά δυνατά; Τι χρειάζονται οι πνεύμονες για να είναι χαρούμενοι; Τι συμβουλές μας δίνουν οι νεφροί; Ό,τι και να επιλέξεις να κάνεις αυτό το καλοκαίρι, οι Οργανούληδες έχουν και από μια συμβουλή που θα κάνει τις διακοπές σου ακόμη πιο διασκεδαστικές. Λοιπόν, τι περιμένες; Ήρθε η ώρα να το φωνάξεις δυνατά: Επιτέλους Διακοπές.

Μάθετε περισσότερα για τον Οδηγό Υγιεινής για γερά παιδιά και γονείς, αλλά και τη σπουδαιότητα της δωρεάς οργάνων είτε ταξιδεύοντας με τον στόλο των Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Superfast Ferries, είτε με μία επίσκεψη στο onassis.org.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τελεί υπό την επιστημονική αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.