Νέα εποχή στην παροχή ολοκληρωμένων προγραμμάτων υποστήριξης και εκπαίδευσης ασθενών με χρόνιες και σπάνιες παθήσεις

Μια νέα εποχή στην παροχή ολοκληρωμένων εξ’ αποστάσεως προγραμμάτων παρακολούθησης, υποστήριξης, εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης ασθενών με χρόνιες και σπάνιες παθήσεις εγκαινιάζουν μέσω της συνεργασίας τους στη χώρα μας οι εταιρίες Hermes Healthcare και AidPlusCare. Στόχος της συνεργασίας είναι να προσφέρει στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης ευφυείς και πρακτικές ηλεκτρονικές λύσεις, έτσι ώστε να εκτελούν την ιατρική πρακτική και εξ αποστάσεως (Πρόβλεψη, Πρόληψη, Θεραπεία Ακριβείας) και να προσφέρουν εξατομικευμένη θεραπεία στους ασθενείς τους με όχημα την τεχνολογική υπεροχή του συστήματος myAlgos,το οποίο δημιούργησε η Hermes Healthcare.

Ενσωματώνοντας σε όλα τα προγράμματα υποστήριξης και συμμόρφωσης ασθενών την τεχνολογική υπεροχή του συστήματος myAlgos, το οποίο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον συνεργασίας και αλληλεπίδρασης, αφού συνδυάζει web και native (Android & iOS) mobile εφαρμογές, σύνδεση με εξωτερικές συσκευές, τεχνητή νοημοσύνη και ανάλυση δεδομένων, η AidPlusCare στοχεύει να βοηθήσει τους επαγγελματίες υγείας και τους χρόνιους ασθενείς να επιτύχουν ένα υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας και εξατομικευμένης διαχείρισης της πάθησής τους.

Μέσω του συστήματος myAlgos οι κλινικοί ιατροί ξεκλειδώνουν την μοναδική εμπειρία που βιώνουν οι ασθενείς τους, και μπορούν να εφαρμόσουν στοχευμένες, στις πραγματικές ανάγκες των ασθενών τους, θεραπείες και ως εκ τούτου, να επιτύχουν μια πιο ποιοτική και αποτελεσματικότερη σχέση με αυτούς. Παράλληλα, εξοικονομούν χρόνο από τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ λαμβάνουν κρίσιμες ειδοποιήσεις όταν χρειάζεται να παρέμβουν. Αντίστοιχα, οι ασθενείς νοιώθουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και ασφάλεια μέσω της εξατομικευμένης υποστήριξης, ενημερώνονται real time για τα οφέλη και τις παρενέργειες της θεραπείας τους, λαμβάνουν διατροφικές συστάσεις και άλλες κρίσιμες πληροφορίες και κυρίως αποκτούν κίνητρο να παραμείνουν ενεργοί στην αυτοδιαχείριση της πάθησής τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hermes Healthcare, Δημήτρης Παπαδόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι έντονα αισιόδοξος ότι αυτή η συνεργασία θα έχει ισχυρά θετική επίδραση στην ποιότητα ζωής των ασθενών με χρόνιες και σπάνιες παθήσεις. Θεωρώ επίσης ότι οι επαγγελματίες υγείας θα μπορέσουν να συλλέξουν ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες από τον ίδιο τον ασθενή, ώστε να τεκμηριώσουν την αποτελεσματικότητα των θεραπειών και να τις προσαρμόσουν στις πραγματικές και διαφορετικές ανάγκες του κάθε ασθενούς».

Με βάση το στρατηγικό σχεδιασμό της AidPlusCare στον πυλώνα της βελτίωσης των υπηρεσιών υποστήριξης ασθενών, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Μιχάλης Δελαπόρτας δήλωσε ότι η συνεργασία αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση της συμμόρφωσης των ασθενών στη θεραπεία τους. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Αν αναλογιστούμε ότι χάνονται  σε παγκόσμια κλίμακα 637 δις δολάρια ετησίως λόγω της μη συμμόρφωσης των ασθενών στη θεραπεία, η συμμόρφωση δείχνει να βελτιώνεται αισθητά όταν εφαρμόζονται προγράμματα που υποστηρίζονται από ψηφιακά εργαλεία σε λογισμικό cloud. Εφαρμόζοντας τις δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα myAlgos σε όλα μας τα προγράμματα υποστήριξης, εκπαίδευσης και συμμόρφωσης ασθενών, ουσιαστικά επενδύουμε στην εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρουμε καθώς πάμε τον ασθενή ένα βήμα πιο κοντά στη θεραπεία του και το γιατρό στην υπηρεσία του ασθενή του. Και αυτό για εμάς στην AidPlusCare είναι προτεραιότητα για την παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας – υψηλού επιπέδου – στους ασθενείς».

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × two =