Χρόνια πανδημίας: Πώς να τα ξεπεράσουμε και να ζήσουμε ένα καλύτερο 2022

Χρόνια πανδημίας: Πώς να τα ξεπεράσουμε και να ζήσουμε ένα καλύτερο 2022

Χρόνια πανδημίας: Πώς να τα ξεπεράσουμε και να ζήσουμε ένα καλύτερο 2022

Δωρεάν Σεμινάριο Life Coaching ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

από την πρωτοπόρο του Coaching στην Ελλάδα Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου,

11 Δεκεμβρίου 2021, 16.00-19.00

Με την υποστήριξη του Nestlé ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ , του προγράμματος επιβράβευσης της Nestlé θα πραγματοποιηθεί φέτος, για 9η συνεχόμενη χρονιά το μη κερδοσκοπικό σεμινάριο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Η ιδέα του Δωρεάν Σεμιναρίου «Καλύτερα Γίνεται» γεννήθηκε το 2013 από την ανάγκη μας να απαντήσουμε στη γενικευμένη κρίση που οδήγησε πολλούς συνανθρώπους μας να βιώνουν μοναξιά, ανασφάλεια, αίσθηση ματαιότητας και παραίτησης, ανθρώπους οι οποίοι έχασαν ή απειλούνται να χάσουν τη ζωή που είχαν, την υγεία τους, τη δουλειά τους, που είδαν την καριέρα τους, τα θέλω, τα όνειρα και κυρίως την πίστη τους για ένα καλύτερο αύριο να κλονίζονται.

Το 2021, για 9η χρονιά, είναι ακόμα περισσότερο απαραίτητο να προσφέρουμε υποστήριξη και έμπνευση, καθώς περάσαμε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Την περάσαμε όλοι μαζί. Μοιραστήκαμε τα lockdown και τις αγωνίες. Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το ανάστημά μας και να ετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά. Θα’ ναι πιο εύκολη ή πιο δύσκολη; Κανείς δεν ξέρει! Αυτό που ξέρουμε είναι πώς να βοηθάμε τον κάθε άνθρωπο να νιώσει δυνατός, να πιστέψει στον εαυτό του, να χτίσει συστήματα υποστήριξης και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του πού βρίσκεται και που θέλει να φτάσει!

Αφορά κάθε συμπολίτη μας και έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη πάντα αγάπη και νοιάξιμο για τον κάθε Έλληνα, όπου κι αν βρίσκεται. Στο Δωρεάν Σεμινάριο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ είναι ευπρόσδεκτοι χωρίς καμία διάκριση, υποχρέωση ή κόστος, όλοι όσοι νοιώθουν την ανάγκη να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, να εμπνευστούν και να παρακινηθούν!

Η Δρ. Μαλλέρου, Νο1 Coach στην Ελλάδα, ιδρύτρια της Life Clinic Group και βραβευμένη από το Women Economic Forum με το διεθνές βραβείο “Iconic Women Creating a Better World for All” θα είναι εκεί για να σας εμπνεύσει, να σας ενθαρρύνει και να σας δώσει στρατηγικές κι εργαλεία για να διεκδικήσετε μια χαρούμενη, γεμάτη, υπέροχη ζωή! Μαζί της, η διακεκριμένη Health & Life Style Coach, Μαλού Λαρσινού.

Φέτος το Nestlé NOIAZOMAI (www.nestlenoiazomai.gr) υποστηρίζει τη θετικότητα και το ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 2021 ακολουθώντας τον σκοπό της εταιρείας να αναδεικνύει τη δύναμη της διατροφής ενισχύοντας την ποιότητας ζωής για όλους, σήμερα και στο μέλλον.

Εγγραφείτε εδώ και σύντομα θα λάβετε το link και τις λεπτομέρειες για τη διαδικτυακή σας σύνδεση. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (μέσω ZOOM).

Συνδεθείτε ζωντανά στις 11 Δεκεμβρίου, για:

–              να διαπιστώσετε ότι όλα είναι πιθανά

–              να παρακινηθείτε

–              να δείτε τη ζωή με αισιοδοξία αλλά και με αίσθημα προσωπικής ευθύνης

–              να βρείτε τη διάθεση να εξελιχθείτε και να πάτε μπροστά

–              να νιώσετε ότι βελτιώνεστε και να ξεπεράσετε ό,τι σας κρατάει πίσω

Να είστε σίγουροι ότι θα φύγετε γεμάτοι δύναμη, αισιοδοξία, νέες προοπτικές, ιδέες και ενέργεια!