Χλωροφύλλη: Ένα εκπληκτικό εργαλείο για τους μαχητές της ζωής ηλικίας 60+

Χλωροφύλλη: Ένα εκπληκτικό εργαλείο για τους μαχητές της ζωής ηλικίας 60+

Χλωροφύλλη: Ένα εκπληκτικό εργαλείο για τους μαχητές της ζωής ηλικίας 60+

Μπορούμε άραγε να δραπετεύσουμε από τη φθορά του χρόνου;
Οι περισσότεροι την έχουμε αποδεχθεί ως προϋπόθεση για την ύπαρξη της ζωής, αλλά πάντα ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Το «κλειδί» για την παράταση της νεότητας είναι τα αντιοξειδωτικά, έτσι τουλάχιστον μας λένε οι ειδικοί, αφού καθυστερούν ή εμποδίζουν την καταστροφική οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες παράγονται κυρίως φυσιολογικά στον οργανισμό, ως βιοπροϊόντα του μεταβολισμού των τροφών. Παράγονται επίσης από το στρες και από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η ακτινοβολία, η ρύπανση της ατμόσφαιρας και το κάπνισμα.

Η χλωροφύλλη, η τελευταία τάση στην υγιεινή διατροφή, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί το συμπλήρωμα διατροφής του αιώνα, αφού η συμβολή της και τα πολλαπλά αποδεδειγμένα οφέλη της στην υγεία του οργανισμού, είναι τεράστια!  

Είναι μια πράσινη χρωστική ουσία που βρίσκεται στα φυτά, είναι υπεύθυνη για τη φωτοσύνθεση, τη μετατροπή δηλαδή της ενέργειας του ήλιου σε χημική ενέργεια που παράγει οξυγόνο. Ο Δρ. Birscher, φυσικός, χαρακτήρισε τη χλωροφύλλη ως “συμπυκνωμένη ηλιακή ενέργεια”! Eίναι υπεύθυνη για όλη τη ζωή στη γη, γι’αυτό και έχει χαρακτηρισθεί ως το “αίμα των φυτών”, διότι η δομή του μορίου της είναι αρκετά παρόμοια με εκείνη των ερυθρών αιμοσφαιρίων.  

Αποτελεί ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά το σώμα να προστατευτεί. Χάρη στην οξυγόνωση που προσφέρει, θεωρείται ένα φυσικό συμπλήρωμα αντιγήρανσης, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, για όλα τα μέλη της οικογένειας και αποτελεί ελιξίριο για την ώριμη ηλικία 60 και άνω.

Η χλωροφύλλη BIOTONICS είναι ένα Ελληνικό προϊόν, διατίθεται πλήρως γνωστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, παρασκευασμένο από τα περίφημα εργαστήρια της Ελληνικής εταιρίας Amhes Phamaκαι πιστοποιημένο από την Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής σε συνθήκες GMP και FDA ελεγχόμενες εγκαταστάσεις.

Είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη D3,ΨευδάργυροΒιταμίνη A, ΧλωρέλλαSodium Copper Chlorophyllin και Πρωτεϊνη Αρακά,  ενεργά συστατικά τα οποία σύμφωνα με τους επίσημους ισχυρισμούς συμβάλλουν: στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (θωράκιση), στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης (αντιγήρανση, όσο μεγαλώνει η ηλικία ενός οργανισμού τόσο η κυτταρική διαίρεση μειώνεται), στην υγεία του πεπτικού συστήματος (βοηθά στην αποβολή των βαρέων μετάλλων και των τοξινών από το σώμα, ενισχύοντας την αποτοξίνωση του οργανισμού.

Επηρεάζει ευεργετικά τα επίπεδα σακχάρου και χοληστερόλης και προάγει τον μεταβολισμό, βοηθώντας το πεπτικό σύστημα), στη φυσιολογική λειτουργία του παχέος εντέρου (βοηθά στην αύξηση της μικροχλωρίδας του εντέρου και στην μείωση του ερεθισμού του παχέος εντέρου), στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης και της γνωσιακής λειτουργίας.

Μπορείτε να την αναζητήσετε στα φαρμακεία!www.chlorophyll.gr