Τρέχουμε γιατί αντέχουμε και νικάμε

Τρέχουμε γιατί αντέχουμε και νικάμε

Τρέχουμε γιατί αντέχουμε και νικάμε

Το κοινό μήνυμα Τρέχουμε γιατί αντέχουμε και νικάμε έστειλαν

η FairLife L.C.C. και ο Χρήστος Αποστολάκος,

συμμετέχοντας στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε και φέτος, με επιτυχία ο 39ος  Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Στη διαδρομή των 5χλμ., έδωσαν το παρόν η ομάδα της FairLife L.C.C. και ο αγαπημένος φίλος του φορέα, Χρήστος Αποστολάκος μαζί με την κόρη του Βάσια, στέλνοντας το εμψυχωτικό μήνυμα  της αδιάκοπης πάλης για τη Ζωή. Η προσπάθεια του χειροκροτήθηκε και  αποτέλεσε παράδειγμα για όλους τους ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα. Μέσα από την προσωπική του ιστορία, αναδεικνύει τη δύναμη της επιμονής και την αισιόδοξη αντιμετώπιση κάθε δυσκολίας που μας φέρνει η ζωή.

Μετά  τον τερματισμό της διαδρομής, ο Χρήστος Αποστολάκος δήλωσε: “Νιώθω τεράστια χαρά και ικανοποίηση που έτρεξα σήμερα, πλάι στην κόρη μου Βάσιατην οικογένεια της FairLife και άλλους ασθενείς και φίλους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ο σημερινός Μαραθώνιος είναι για μένα η συνέχεια του μαραθώνιου που δίνω καθημερινά ενάντια στον καρκίνο του πνεύμονα. Η αφύπνιση της ψυχής, η μαχητικότητα και η άσκηση είναι ο δικός μου τρόπος να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις της ασθένειας. Ευχαριστώ από καρδιάς τους ambassadors, καθώς και τον νεαρό Eric Bell, το μαχητή που με συγκίνησε συμμετέχοντας στον αγώνα και δίνοντας το μήνυμα της νέας γενιάς και της ελπίδας απέναντι στις αντιξοότητες της ζωής. Τρέξαμε γιατί αντέξαμε και νικήσαμε!”.

Πλάι στην ομάδα της FairLife L.C.C. έτρεξαν ασθενείς με οικογένειες και φροντιστές, καθώς και  οι ambassadors της FairLife Γιάννης Φουντούλης, Κική Τσακαλδήμη και Ζήσης Σούλιος, υποστηρίζοντας σταθερά τον φορέα και προωθώντας τη σημασία της φυσικής άσκησης ως πηγή ευεξίας και προστασίας απέναντι στον καρκίνο του πνεύμονα.

Η Κορίνα Πατέλη-Bell, Πρόεδρος της FairLife L.C.C., τόνισε: “Ο σημερινός Μαραθώνιος είναι μια γιορτή για τη Ζωή. Τη Ζωή που αψηφά τις δυσκολίες, τα εμπόδια, τον καρκίνο του πνεύμονα. Η ομάδα μας έτρεξε μαζί με ασθενείς και φίλους, περνώντας το μήνυμα της φυσικής άσκησης ως πρόληψη ενάντια στην ασθένεια. Η συμμετοχή του Χρήστου Αποστολάκου και ο τερματισμός του στη διαδρομή των 5 χλμ. συμβολίζουν τη δύναμη της επιμονής και της υπομονής που υπερβαίνουν εμπόδια και νικούν παρά τις αντιξοότητες. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς, καθώς και τους ambassadors της FairLife L.C.C. για τη στήριξη στο έργο μας”.

Η συμμετοχή της FairLife L.C.C. υποστηρίχθηκε από την εταιρεία IPSEN