Το SNF Nostos 2023 εστιάζει στην Ψυχική Υγεία 21, 22, 23 Ιουνίου

Το SNF Nostos 2023 εστιάζει στην Ψυχική Υγεία 21, 22, 23 Ιουνίου

Το SNF Nostos 2023 εστιάζει στην Ψυχική Υγεία 21, 22, 23 Ιουνίου

Τρία χρόνια τώρα, η πανδημία έχει φέρει στην επιφάνεια, σύμφωνα με έρευνες*,  ραγδαία αύξηση των συμπτωμάτων κατάθλιψης κι άγχους. Και μπορεί η πανδημική κρίση κάποια στιγμή να ξεπεραστεί, τα ψυχικά τραύματα, ωστόσο, στην κοινωνία και σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά μπορεί να μείνουν μαζί μας για καιρό. Τώρα είναι η στιγμή, να συνεχίσουμε να καταπολεμάμε το στίγμα της ψυχικής υγείας, και να μιλήσουμε ανοιχτά για τα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε. Γιατί η ψυχική υγεία είναι ένα θέμα που αφορά κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά και όλους μαζί ως κοινωνία.

Στο SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), για τρεις ημέρες, από τις 21-23 Ιουνίου 2023, θα μιλήσουμε για ζητήματα σχετικά με την ψυχική υγεία, στους Διαλόγους του ΙΣΝ και στο SNF Nostos Conference. Δεν θα μείνουμε, όμως, μόνο στις συζητήσεις. Όπως κάθε χρόνο, θα τρέξουμε στον αγώνα SNF Nostos Run, θα απολαύσουμε και θα συμμετάσχουμε σε καλλιτεχνικά δρώμενα, θα μοιραστούμε εμπειρίες, και θα ζήσουμε δυνατές συναυλιακές στιγμές μέσα και από μια συνεργασία του SNF Nostos που ευελπιστούμε πως θα ανακοινώσουμε σύντομα.

SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)
21, 22, 23 Ιουνίου 2023
Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Διάλογοι του ΙΣΝ: 21 Ιουνίου
SNFNostosConference: 22 & 23 Ιουνίου

SNF Nostos Run: 22 Ιουνίου
#SNFNostos

snfnostos.org

*World Health Organization (WHO), World mental health report: Transforming mental health for all, 16 June 2022, Report

** World Health Organization (WHO), COVID-19 pandemic triggers 25% increase in prevalence of anxiety and depression worldwide2 March 2022, News release