Το περιοδικό Pharma PLUS Link ανανεώνεται - Ανακαλύψτε το!

Το περιοδικό Pharma PLUS Link ανανεώνεται – Ανακαλύψτε το!

Το περιοδικό Pharma PLUS Link ανανεώνεται – Ανακαλύψτε το!

Συμπληρώνοντας 16 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας στο χώρο του φαρμακείου, το περιοδικό Pharma PLUS Link της Pharma PLUS, μέλους του ομίλου Lavipharm, έρχεται με αέρα ανανέωσης. Mε στόχο να βρίσκεται πάντα κοντά στον καταναλωτή και τις ανάγκες του, αποκτά νέα, πιο σύγχρονη εικόνα και θεματολογία. Το Pharma PLUS Link έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα σημαντικό μέσο συνάντησης του φαρμακοποιού με τον πελάτη του, προσφέροντας ενδιαφέρουσα και έγκυρη πληροφόρηση για θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία.

Το πλήρως ανανεωμένο Pharma PLUS Link είναι εμπλουτισμένο με νέες ενότητες που υπογράφει μία έμπειρη και καταρτισμένη δημοσιογραφική ομάδα από επαγγελματίες από το χώρο της υγείας και επιστημονικούς συνεργάτες, οι οποίοι παρέχουν έγκυρη πληροφόρηση και διερευνούν επίκαιρα ζητήματα με μια πιο σύγχρονη ματιά. Η ύλη του περιοδικού είναι πλούσια σε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές, με ειδική ενότητα ψυχολογίας και mindfulness, και λύσεις σε ζητήματα υγείας και ευεξίας.

Επιπλέον, το περιοδικό διαθέτει QR code στο εξώφυλλο για εύκολη ανάγνωση από το κινητό ή το tablet, οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Στόχος αποτελεί η όσο το δυνατόν λιγότερη επιβάρυνση του οικοσυστήματος, μειώνοντας το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Ταυτόχρονα, η έντυπη έκδοση συνιστάται να απορρίπτεται στους ειδικούς μπλε κάδους ανακύκλωσης.

Το Pharma PLUS Link είναι άλλη μια καινοτομία της Pharma PLUS, διανέμεται δωρεάν στους πελάτες του δικτύου φαρμακείων Pharma PLUS και διαθέτει σύγχρονη και έγκυρη πληροφόρηση για τη βελτίωση της καθημερινότητας του ανθρώπου. Στόχος του περιοδικού είναι να ολοκληρώσει την εμπειρία των καταναλωτών στο δίκτυο φαρμακείων Pharma PLUS. Στη Pharma PLUS, μελετάμε την πορεία της αγοράς και σχεδιάζουμε ενέργειες που καλύπτουν κυρίαρχα τις ανάγκες ανάπτυξης των φαρμακείων του Δικτύου, αλλά και τις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας αποκλειστικά προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων υγείας και ομορφιάς. Γιατί εμείς φροντίζουμε!

Μπορείτε να διαβάσετε το ανανεωμένο τεύχος του περιοδικού Pharma PLUS Link εδώ.