Το Future of Plastics Conference θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Το Future of Plastics Conference θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Το Future of Plastics Conference θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Το μέλλον του πλαστικού είναι εδώ! Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Manufacturing της Βοussias διοργανώνει το Future of Plastics Conference την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο OTEAcademy, για να παρουσιάσει την επόμενη ημέρα στην εξέλιξη του πιο πολύτιμου υλικού στην ανάπτυξη των κατασκευών, του εμπορίου και της εθνικής οικονομίας

Για τρία συνεχόμενα χρόνια, το Plastics Conference αποτέλεσε το μοναδικό συνέδριο στην Ελλάδα όπου συναντώνται όλοι οι κλάδοι που προμηθεύουν, παράγουν, χρησιμοποιούν και διαχειρίζονται το πλαστικό: Από τους προμηθευτές πρώτων υλών πλαστικού και τις βιομηχανίες παραγωγής πλαστικού, μέχρι τους ανακυκλωτές, τις φαρμακευτικές εταιρίες, τον κλάδο τροφίμων και ποτών, τους συσκευαστές, τους κατασκευαστές και πολλούς άλλους.

Φέτος, τo Future of Plastics Conference εστιάζει στην χρηματιστηριακή αξία του πλαστικού, τα νέα πλαστικά προϊόντα νέας γενιάς, τις τεχνολογικές καινοτομίες στην ανακύκλωσή του και τις νέες μεθόδους βιομηχανικής παραγωγής του.

Στη λίστα των ομιλητών περιλαμβάνονται:

Η Maryam Al Mansoori, Γενική Διευθύντρια του Rebound Plastic Exchange, του εναλλακτικού χρηματιστηρίου ανακυκλώσιμου πλαστικού, που έχει τη στήριξη της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της IHC (International Holding Company) του Άμπου Ντάμπι.

Η Fuensanta Monzo Διευθύντρια του ισπανικού CETEC (Κέντρο Τεχνολογίας Πλαστικών) και επικεφαλής του ευρωπαϊκού προγράμματος Up-PET, για την παραγωγή βιοπλαστικών από την ανακύκλωση μετακαταναλωτικών συσκευασιών.

Στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ελληνικής κυβέρνησης καθώς και εκπρόσωποι κορυφαίων βιομηχανιών στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το Future of Plastics Conference τελεί υπό την αιγίδα των πιο σημαντικών ενώσεων βιομηχανιών της χώρας και συγκεκριμένα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος (ΣΒΠΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων (ΣΕΠΑΝ) και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Υλικών Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ).

Το μέλλον του πλαστικού είναι εδώ! https://www.plasticsconference.gr/