Το Άσυλο Ανιάτων γέμισε με γιορτινή διάθεση χάρη στη δωρεά από την TÜV AUSTRIA Hellas

Το Άσυλο Ανιάτων γέμισε με γιορτινή διάθεση χάρη στη δωρεά από την TÜV AUSTRIA Hellas

Το Άσυλο Ανιάτων γέμισε με γιορτινή διάθεση χάρη στη δωρεά από την TÜV AUSTRIA Hellas

Μία γλυκιά νότα στη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων χάρισε η TÜV AUSTRIA Hellas προς το Άσυλο Ανιάτων μέσα από τη δωρεά γλυκών για τους περιθαλπόμενους, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΑκοÜμε και ΠροσφέροÜμε».

Συγκεκριμένα, η κ. Β. Κωτσάκη, Δ/ντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας & Επικοινωνίας και ο κ. Ι. Σωτήρχος, Υπεύθυνος του Τμήματος Εγκρίσεων Τύπου Οχημάτων  της TÜV AUSTRIA Hellas, επισκέφθηκαν το Άσυλο Ανιάτων και πρόσφεραν ταψιά με γαλακτομπούρεκο και κανταΐφι, σοκολάτες και μπισκότα για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ένοικους του Ιδρύματος, οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την ευγενική χορηγία.

Η κ. Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Άσυλου Ανιάτων, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε από καρδιάς την TÜV AUSTRIA Hellas και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Καλλιά για την προσφορά της εταιρείας. Η ευαισθητοποίησή τους στα ζητήματα κοινωνικής πρόνοιας και προσφοράς ανακουφίζουν με περίσσια αγάπη και φροντίδα τις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας.»

H TÜV AUSTRIA Hellas είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων.

Λίγα λόγια για το Άσυλο Ανιάτων

Είναι το πρώτο φιλανθρωπικό σωματείο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1893 χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση. Το 1972, ίδρυσε το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων (ΙΠΧΠ), που εδρεύει στην  Κυψέλη με στόχο την περίθαλψη  ασθενών  οι οποίοι πάσχουν από ανίατες ασθένειες, παραπληγίες, τετραπληγίες, εγκεφαλοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας και παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος. Η δομή αυτή αποτελεί πρότυπο για την δευτεροβάθμια κοινωνική φροντίδα στον τόπο μας, προσφέρει στους ασθενείς 24ωρη υποστήριξη και απασχολεί 110 άτομα, διαφόρων ειδικοτήτων (ιατρούς, φυσίατρους, φυσικοθεραπευτές, νοσοκόμους, εργασιοθεραπευτές, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό). Σκοπός του είναι η βελτίωση του επιπέδου ζωής των συνανθρώπων μας που πάσχουν από κινητική αναπηρία (επίκτητη ή κληρονομική). Στο σύνολο των 128 χρόνων λειτουργίας του, έχει φροντίσει και περιθάλψει με στοργή περίπου 8.000 περιθαλπόμενους.