Το 13ο Συνέδριο της Ε.Ε.Φα.Μ «ταξίδεψε» στη Ζυρίχη για το Συνέδριο TechIQ της IQVIA δια χειρός Κωνσταντίνου Ψυχούλη

Το 13ο Συνέδριο της Ε.Ε.Φα.Μ «ταξίδεψε» στη Ζυρίχη για το Συνέδριο TechIQ της IQVIA δια χειρός Κωνσταντίνου Ψυχούλη

Το 13ο Συνέδριο της Ε.Ε.Φα.Μ «ταξίδεψε» στη Ζυρίχη για το Συνέδριο TechIQ της IQVIA δια χειρός Κωνσταντίνου Ψυχούλη

Το Success Story της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ) προσκλήθηκε να παρουσιάσει ο Kωνσταντίνος Ψυχούλης, Eπικεφαλής της οργανωτικής Επιτροπής του 13ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Φα.Μ και Corporate Communication Manager της ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας Aenorasis, στο TechIQ Europe 2022, με τίτλο «Advancing health, together».

Το Συνέδριο TechIQ Europe 2022, διοργανώθηκε από την IQVIA Technologies στη Ζυρίχη, από τις 28 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου, 2022.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν καταξιωμένα και υψηλόβαθμα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς παγκοσμίως, πάνω από 30 πολυεθνικές Φαρμακευτικές εταιρείες, όπως επίσης και κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, η Αpple και η Microsoft.

Στόχος του Συνεδρίου ήταν τα στελέχη να μοιραστούν και να μεταδώσουν την εμπειρία τους για τα case studies τα οποία καταδεικνύουν πως η τεχνολογία γίνεται μοχλός και διαμορφώνει το μέλλον στον χώρο της Υγείας.

O Kωνσταντίνος Ψυχούλης, με αφορμή τη συμμετοχή του στο Συνέδριο TechIQ Europe 2022 της IQVIA Technologies, δήλωσε:

“Θα ήθελα να ευχαριστώ και να συγχαρώ τη διοργάνωση του Συνεδρίου της ΙQVIA Technologies για την ευκαιρία που μας προσφέρει να μοιραστούμε τα success stories των εργασιών μας με κορυφαία στελέχη και εταιρείες τεχνολογίας που οδηγούν τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της Υγείας. Μεταξύ των success stories και η δική μας εργασία για το 13ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Φα.Μ,.

Η πρόσκληση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή καθώς μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Ε.Ε.Φα.Μ. και την Ελλάδα σε ένα Συνέδριο όπως το TechIQ Europe 2022 της ΙQVIA, και θέλω  να τονίσω πως η επιτυχία του 13ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Φα.Μ. ανήκει σε όλους όσους συνέβαλαν με την προσπάθεια τους σε αυτό.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί μια ακόμα διάκριση για τους ανθρώπους της Ε.Ε.Φα.Μ. που σε συνδυασμό με το ιστορικό υψηλό που σημειώθηκε σε συμμετοχές στα Αριστεία (σύνολο εγγραφών και σύνολο χορηγιών), κατατάσσει το 13ο Συνέδριο της Ε.Ε.Φα.Μ. ως το πλέον πετυχημένο συνέδριο στην ιστορία της.

Πιστεύω πως αποτελεί ύψιστη ηθική ανταμοιβή για την προσπάθεια, το χρόνο και την ενέργεια που επένδυσαν σε ένα project με μεγάλες προκλήσεις και ιδιαιτερότητες: οι Προέδροι της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, οι κ.κ.  Γιώργος Τουσίμης, Γενικός Διευθυντής της Amgen Ελλάδας και Κύπρου, και Δημήτρης Μωραΐτης, Γενικός Διευθυντής της ΒΙΑΝ Α.Ε., του Ομίλου Γιαννακόπουλου, η Πρόεδρος της Ε.Ε.Φα.Μ. κ. Ντανιέλα Μάλο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Φα.Μ. και η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει στην πράξη πως εάν εμπιστευτούμε τους ανθρώπους της ομάδας μας και συνεργαστούμε με κατανόηση, σεβασμό και ακεραιότητα, μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό και να επιτύχουμε κάθε μας στόχο”.