Τελετή αποφοίτησης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “mini-mba in Pharma”

Τελετή αποφοίτησης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “mini-mba in Pharma”

Τελετή αποφοίτησης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “mini-mba in Pharma”

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου η τελετή αποφοίτησης της τρίτης και τέταρτης τάξης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “mini-mba in Pharma” στις εγκαταστάσεις του Alba Graduate Business School, The American College of Greece. Το επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς, υλοποιείται από το 2018 με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.) σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School.

Η εκδήλωση, που αποτελεί την πρώτη τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιείται με φυσική παρουσία μετά την έναρξη της πανδημίας, χαρακτηρίστηκε από την αθρόα συμμετοχή των αποφοίτων και του διδακτικού προσωπικού, καθώς και των “Champions” του Προγράμματος (διακεκριμένων στελεχών φαρμακευτικών επιχειρήσεων που πραγματοποιούν καίριας θεματολογίας διαλέξεις στο πλαίσιο των κύκλων σπουδών). Η εκδήλωση προσέφερε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες και στο διδακτικό προσωπικό να συναντηθούν δια ζώσης για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, καθώς η παρακολούθηση του μεγαλύτερου τμήματος του 3ου κύκλου σπουδών και του συνόλου του 4ου κύκλου, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Επιπλέον, λόγω της πανδημίας δεν είχε πραγματοποιηθεί η τελετή αποφοίτησης της 3ης τάξης. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα διατηρήθηκε και μετά την ολοκλήρωση της τελετής, καθώς ακολούθησε δείπνο σε εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας.

Με αφορμή την τελετή αποφοίτησης, η Πρόεδρος της Ε.Ε.Φα.Μ, Ντανιέλα Μάλο, δήλωσε:

«Στην Ε.Ε.Φα.Μ. διαχρονικά προσπαθούμε να ανιχνεύουμε τις αναδυόμενες ανάγκες των  στελεχών του φαρμακευτικού κλάδου και να τους παρέχουμε γνώσεις και εργαλεία προσαρμοσμένα σε αυτές ακριβώς τις ανάγκες. Μία από τις κυριότερες παραμέτρους εκπλήρωσης αυτού του στόχου, είναι το “mini-mba in Pharma”, που εδώ και 4 χρόνια εμπνέει, εκπαιδεύει και προετοιμάζει τα στελέχη που θα ηγηθούν της ανάπτυξης του ελληνικού φαρμακευτικού κλάδου τα επόμενα χρόνια. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες

Το πρόγραμμα σπουδών του mini-mba in Pharma” είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις και τάσεις της φαρμακευτικής αγοράς. Δίνει έμφαση στην ανάπτυξη των ηγετικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, τις οποίες καλλιεργεί μέσα από καινοτόμες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, συνδυάζοντας θεωρία και πράξη πάνω στα σύγχρονα λειτουργικά μοντέλα της αγοράς, προσφέροντας στους αποφοίτους ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο ταχέως μεταβαλλόμενο τοπίο της φαρμακευτικής αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την έναρξη του προγράμματος έως σήμερα, 112 στελέχη από 43 φαρμακευτικές επιχειρήσεις, πολυεθνικές και ελληνικές, έχουν επωφεληθεί από τον συνδυασμό εξειδικευμένης γνώσης και πρακτικής εμπειρίας που προσφέρει το “mini-mba in Pharma”.

Τα στελέχη μεσαίας βαθμίδας φαρμακευτικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα παραπάνω οφέλη παρακολουθώντας τον 5ο κύκλο σπουδών, που ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα minimba in Pharmaπαρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management: 210 6753159 | minimba@eefam.gr