Συντριπτική Νίκη της ΔΑΚΟΑ στους Οδοντιάτρους της Αττικής

Συντριπτική Νίκη της ΔΑΚΟΑ στους Οδοντιάτρους της Αττικής

Συντριπτική Νίκη της ΔΑΚΟΑ στους Οδοντιάτρους της Αττικής

            Η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Οδοντιάτρων Αττικής (ΔΑΚΟΑ) αναδείχθηκε κυρίαρχη δύναμη στις χθεσινές αρχαιρεσίες για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής.

            Συγκέντρωσε το 55,4% των ψήφων και κατέλαβε την απόλυτη πλειοψηφία με επτά (7) στο σύνολο 13 στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

            Ο επικεφαλής της ΔΑΚΟΑ και Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής Αθανάσιος Υφαντής ευχαρίστησε του οδοντιάτρους για τη συμμετοχή τους στις εκλογές και για την αυξημένη εμπιστοσύνη που έδειξαν προς τον ίδιο και την παράταξη και μάλιστα μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, λόγω των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας.

            Όπως τόνισε, σταθήκαμε όρθιοι δίπλα στους συναδέλφους, και ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες και στις προκλήσεις των καιρών. Θα αγωνιστούμε να αναδείξουμε την οδοντιατρική στη θέση που της αξίζει στο σύστημα υγείας, με την ένταξή της στη κοινωνική ασφάλιση, να πετύχουμε καλύτερες συνθήκες άσκησης του επαγγέλματός μας και να διασφαλίσουμε ανάλογες αμοιβές για τις υπηρεσίες μας.

            Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί με συνεργασία και συλλογικότητα.