Ψωρίαση και Διατροφή

Ψωρίαση και Διατροφή

Ψωρίαση και Διατροφή

Live Διαδικτυακό Σεμινάριο

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, 18:30-19:30 μέσω FB

Το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ»  θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Ψωρίαση & Διατροφή», την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 και ώρες 18:30-19:30 μέσω της σελίδα του στο Facebook https://www.facebook.com/kalipso.gr.Το διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Leo και Φαρμασερβ -Lilly.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Ψωρίαση και διατροφή, τι πρέπει να προσέχουμε» με ομιλητή τον κο Δημήτρη Πέτσιο, Κλινικό Διαιτολόγο, Αθλητικό Διατροφολόγο, Master Practitioner Διατροφικών Διαταραχών ( NCfED)
  • «Βοήθεια στη θεραπεία μέσα από την διατροφή» με ομιλητή τον Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη, Κλ.Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, MSc, PhD, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Επιστημονικό Συνεργάτη ΤΕΔΔ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου & Α’ Νευρολογική Κλινική Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Καθηγητή Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑ

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια του Σωματείου « ΚΑΛΥΨΩ» για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB.