Πάνω από 1εκ. δόσεις εμβολίων έχουν διανεμηθεί στην Κρήτη μέσω του ΣΥΦΑΚ

Πάνω από 1εκ. δόσεις εμβολίων έχουν διανεμηθεί στην Κρήτη μέσω του ΣΥΦΑΚ

Πάνω από 1εκ. δόσεις εμβολίων έχουν διανεμηθεί στην Κρήτη μέσω του ΣΥΦΑΚ

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διανομή εμβολίων για τον κορονοϊό στα εμβολιαστικά κέντρα της Κρήτης με στόχο την όσο δυνατόν μεγαλύτερη εμβολιαστική κάλυψη του νησιού. Ήδη, περισσότερες από 1 εκ. δόσεις εμβολίων έχουν διανεμηθεί στα 30 εμβολιαστικά κέντρα της Περιφέρειας Κρήτης από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης ‘’ΣΥΦΑΚ’’. Σημειώνεται ότι εδώ κι έναν χρόνο, ο ΣΥΦΑΚ ανέλαβε αφιλοκερδώς την παραλαβή, την αποθήκευση, τη φύλαξη, την εκτέλεση παραγγελιών αλλά και τη διανομή των εμβολίων σε όλη την Κρήτη αλλά και στο γειτονικό νησί της Κάσου.

«Η συμμετοχή μας στην εθνική εκστρατεία εμβολιασμού αποτελεί το κορυφαίο και πλέον τιμητικό ορόσημο στα 40 χρόνια λειτουργίας του Ομίλου μας», αναφέρει ο Προέδρος του ΣΥΦΑΚ, Απόστολος Γενετζάκης, προσθέτοντας ότι «λειτουργώντας με μοναδικό γνώμονα την προφύλαξη και την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, επιβεβαιώνουμε στην πράξη ότι φαρμακαποθήκες του Ομίλου μας είναι ένας από τους σημαντικότερους κρίκους  της εφοδιαστικής αλυσίδας του φαρμάκου».

Σύμφωνα με τον κύριο Δημήτρη Αλιμπέρτη, γενικό Διευθυντή του Ομίλου ΣΥΦΑΚ «Η διαδικασία της διανομής, που υλοποιείται με απόλυτη ασφάλεια και σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, προχωράει ομαλά και χωρίς προβλήματα με μοναδικό στόχο, την όσο δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη του τοπικού πληθυσμού εν μέσω και της νέας έξαρσης της πανδημίας».