Οργάνωση της επιστροφής στο σχολείο - Συνέχισε, σε καλύπτουμε!

Οργάνωση της επιστροφής στο σχολείο – Συνέχισε, σε καλύπτουμε!

Οργάνωση της επιστροφής στο σχολείο – Συνέχισε, σε καλύπτουμε!

Οι πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου σηματοδοτούν την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών διακοπών και την επιστροφή στο σχολείο και στις αγαπημένες δραστηριότητες των μικρών. Η προετοιμασία για την ομαλή μετάβαση από την ανεμελιά και τα παιχνίδια στο νερό, πίσω στα θρανία και στις υποχρεώσεις απαιτεί καλή οργάνωση και μεθοδικότητα.

Το τέλος των διακοπών, βέβαια, δε σημαίνει ότι το παιχνίδι δε συνεχίζεται ενώ η πολυπόθητη επιστροφή στο σχολείο και το αντάμωμα με τους φίλους, φέρνει χαρές αλλά και μερικούς μικροτραυματισμούς, οι οποίοι αποτελούν μέρος της καθημερινότητας.

Από τα απαραίτητα της νέας σεζόν δε θα μπορούσε να λείπει το must-have Kit Περιποίησης πληγών για παιδιά, που αποτελεί έναν πραγματικό σύμμαχο για την καθημερινότητα στο σχολείο, για τις βόλτες και τα παιχνίδια στο πάρκο, καθώς και για κάθε αθλητική δραστηριότητα, βοηθώντας στην σωστή φροντίδα των πληγών.

Ο στόχος μας: να μη διαταραχθεί η αγαπημένη δραστηριότητα των μικρών και να ολοκληρωθεί χωρίς κανένα μικροτραυματισμό ή εκδορά. Γι’ αυτό, το HANSAPLAST μπαίνει στη σχολική τσάντα και στο σάκο της προπόνησης για να εγγυηθεί ότι δε θα χαλάσει η στιγμή από ένα χτύπημα.

Με το Kit Περιποίησης Πληγών για παιδιά το κλάμα των μικρών γίνεται και πάλι χαμόγελο, χάρη στη ρουτίνα περιποίησης των πληγών σε 3 μόλις βήματα, που έρχεται για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την πληγή και να συμβάλλει στη γρήγορη επούλωση της, χωρίς να αφήνει σημάδια.

Η καλή διαχείριση του τραύματος περιλαμβάνει 3 απλά αλλά σημαντικά βήματα: Καθαρισμός – Επούλωση – Προστασία.

KIT ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΓΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

To πρακτικό αυτό kit για παιδιά περιλαμβάνει:

  • Το σπρέι για τον ανώδυνο καθαρισμό των πληγών που δεν τσούζει και είναι εύκολο στη χρήση
  • την κρέμα επούλωσης η οποία συμβάλλει στην έως και 2 φορές ταχύτερη επούλωση της πληγής*.
  • καθώς και τα επιθέματα με παιδικές φιγούρες, που προστατεύουν από βρωμιά και βακτήρια, ενώ κάνουν τα δάκρυα χαμόγελα.