Ο ΣΥ.Δ.Α διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Τεχνολογία και Διατροφή-Σύμμαχοι στον Διαβήτη

Ο ΣΥ.Δ.Α διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Τεχνολογία και Διατροφή-Σύμμαχοι στον Διαβήτη

Ο ΣΥ.Δ.Α διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Τεχνολογία και Διατροφή-Σύμμαχοι στον Διαβήτη

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 17:30

Ο Σύλλογος Διαβητικών Αθήνας (ΣΥ.Δ.Α.) διοργανώνει μία ξεχωριστή διαδικτυακή εκδήλωση στις 12 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 17:30  με θέμα : Τεχνολογία και Διατροφή –Σύμμαχοί στον Διαβήτη. Με αυτή την εκδήλωση  κλείνει ο κύκλος των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ΣΥ.Δ.Α για την Παγκόσμια ημέρα Διαβήτη 2021.

Οι νέες τεχνολογίες μπήκαν στη ζωή μας και έφεραν μία μικρή επανάσταση και στο χώρο του διαβήτη. Η διατροφή αποτελούσε τον ακρογωνιαίο λίθο για τη σωστή ρύθμιση του διαβήτη και ασφαλώς για το βέλτιστο της υγείας κάθε ανθρώπου. Εποχές  που η διατροφή αποτελούσε βραχνά και ταλαιπωρούσε τους πάσχοντες με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2 έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Με το πέρασμα των χρόνων η διατροφή του πάσχοντα έγινε ισορροπημένη και περιλάμβανε όλες τις τροφές έως και τους απαγορευμένους υδατάνθρακες που έζησαν με οδυνηρό τρόπο οι διαβητικοί πριν 30 χρόνια.  Η ταχύτατη εξέλιξη των νέων τεχνολογιών στη ρύθμιση του διαβήτη (νέες αντλίες, συνεχής καταγραφή των επιπέδων γλυκόζης, apps κ.α)  σηματοδοτεί νέες διατροφικές συνήθειες για τους πάσχοντες σε συνδυασμό με το μεγάλο ζητούμενο, που είναι η άριστη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και κυρίως μετά από ένα πλούσιο γεύμα χωρίς στερήσεις.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης  πλαισιώνει πλειάδα εξαίρετων ομιλητών : 

·         Νικόλαος Καλογερής, MD Ενδοκρινολόγος, Επιμελητής Α΄Τμήμα Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού στο Διαβητολογικό Κέντρο, ΓΝΑ «Κοργιαλένειο Μπενάκειο» ΕΕΣ

·         Χάρης Δημοσθενόπουλος ,MMedSci, SRD, Κλινικός Διαιτολόγος –ΒιολόγοςΠροϊστάμενος Διαιτολογικού Τμήματος Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών.

·         Αγγελική Κουτζαμπάση  Marketing & Education Specialist, Medtronic DiabetesΑγγελική Αναστασία Μανάρα  BA  Philosophy, Education and Psychology, Brand Manager τμήματος  Διαβήτη Hemoglobe Hellas

·          Εύα κωνσταντάκη   Νοσηλεύτρια ΠΕ, MSc ,PhDProduct Specialist Menarini Diagnostics, Eξειδικευμένη Νοσηλεύτρια Διαβήτη King’s College of London

Ευχαριστούμε  τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη που έθεσαν υπό την αιγίδα τους την εκδήλωση.

Επίσης ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία τους  τις  Φαρμακευτικές Εταιρείες: ABBOTT LABORATORIES, HEMOGLOBE, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ LILLY, MEDRONIC HELLAS, MENARINI ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ, NOVO NORDISK.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για να συμμετέχετε στο Webinar, συνδεθείτε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 στις 17.30 πατώντας στο παρακάτω link:

https://zoom.us/j/92475745295

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι Δωρεάν

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συνδεθείτε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε οδηγίες , βήμα βήμα