Ο ΣΕΓΑΣ συνεχίζει με την «ασφάλεια» της ERGO

Ο ΣΕΓΑΣ συνεχίζει με την «ασφάλεια» της ERGO

Ο ΣΕΓΑΣ συνεχίζει με την «ασφάλεια» της ERGO

Η ERGO ασφαλιστική, θα συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους βασικούς συμμάχους του ΣΕΓΑΣ και την επόμενη χρονιά.

Η ανανέωση συνεργασίας με μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας επισφραγίστηκε στη συνάντηση, που είχε την Παρασκευή (12/1) ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Κεντέρης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Νίκο Αντιμησάρη.

Η ERGO είναι σταθερός υποστηρικτής των εθνικών ομάδων στίβου και του δρομικού κινήματος. Αποτελεί τον ονομαστικό χορηγό και κύριο υποστηρικτή τόσο του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, όσο και των ανανεωμένων αγώνων Run Greece. Με ανθρώπινο δυναμικό και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, συμβάλει στην άρτια και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της εταιρείας και στην οποία συμμετείχαν και ο γενικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Σωτήρης Κυρανάκος και η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας της ERGO, Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, συζητήθηκαν οι κοινές δράσεις που θα γίνουν, καθώς και τα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης που θα τρέξουν ΣΕΓΑΣ και ERGO.

«Η παρουσία στην Ομοσπονδία εταιρειών όπως η ERGO σου δίνει την ασφάλεια που χρειάζεσαι για να σχεδιάζεις και να υλοποιήσεις το πρόγραμμα σου. Είμαστε χαρούμενοι που η ERGO συνεχίζει ως μεγάλος χορηγός της ομοσπονδίας. Η χρονιά που μόλις έχει ξεκινήσει έχει πλειάδα αγωνιστικών προκλήσεων με μεγαλύτερη όλων τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι σημαντικό να ξέρουμε πως στο δρόμο προς το Παρίσι έχουμε δίπλα μας υποστηρικτές αυτού του επιπέδου. Συνεχίζουμε από κοινού να οραματιζόμαστε, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε δράσεις οι οποίες θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού, αλλά και της κοινωνίας», είπε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης.

Από την πλευρά του ο CEO της ERGO Ασφαλιστικής, Νίκος Αντιμησάρης, δήλωσε: «Η ERGO Ασφαλιστική είναι περήφανος χορηγός του ΣΕΓΑΣ από το 2011 και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε αυτή τη συνεργασία. Στηρίζοντας τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας για 7η χρονιά ως Μέγας Χορηγός, όπως και των αγώνων του Run Grecce, εκφράζουμε την πίστη μας στις αξίες του αθλητισμού, στη συλλογικότητα και στο ευ αγωνίζεσθαι.

Με την ανανέωση της χορηγίας, επιβεβαιώνουμε την αποφασιστικότητά μας να προωθούμε ένα υγιές πρότυπο διαβίωσης, στο οποίο η άθληση αποτελεί τρόπο ζωής. Η ERGO είναι πρέσβειρα του αθλητικού ιδεώδους και οι άνθρωποί μας αρωγοί του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα».