Νέο φαρμακευτικό σκεύασμα για την στυτική δυσλειτουργία από τη Lavipharm

Νέο φαρμακευτικό σκεύασμα για την στυτική δυσλειτουργία από τη Lavipharm

Νέο φαρμακευτικό σκεύασμα για την στυτική δυσλειτουργία από τη Lavipharm

Η Lavipharm κυκλοφορεί ένα νέο φαρμακευτικό σκεύασμα ταδαλαφίλης στην ελληνική αγορά για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά και των συμπτωμάτων της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη στους ενήλικους άνδρες, ενισχύοντας περαιτέρω την πολυετή, δυναμική και καταξιωμένη παρουσία της στην εν λόγω θεραπευτική κατηγορία.

Η στυτική δυσλειτουργία θεωρείται καλοήθης διαταραχή, η οποία σχετίζεται με τη φυσική και ψυχοκοινωνική υγεία, με σημαντική επίπτωση στην ποιότητα ζωής των ασθενών. Τα δεδομένα δείχνουν ότι ένα σημαντικό ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού επηρεάζεται από μέτριας έως σοβαρής μορφής στυτική δυσλειτουργία, με το ποσοστό αυτό να αυξάνεται με την ηλικία. Επιπλέον, η πλειοψηφία των ασθενών με συμπτώματα καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη παρουσιάζουν στυτική δυσλειτουργία, χωρίς ωστόσο να έχει τεκμηριωθεί αιτιολογική σχέση των δύο καταστάσεων. Καθώς η στυτική δυσλειτουργία μοιράζεται κοινούς παράγοντες κινδύνου με τη στεφανιαία νόσο, η έγκαιρη διάγνωση και η κατάλληλη θεραπεία μπορούν να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα για τους ασθενείς, προλαμβάνοντας παράλληλα την εμφάνιση καρδιαγγειακών συμβάντων.

«Η αποτελεσματική αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας αποτελεί μια διαχρονική ιατρική πρόκληση κυρίως λόγω της ψυχοκοινωνικής διάστασης που έχει λάβει από τους ασθενείς», δήλωσε ο κ. Αριστείδης Πολυβός, Head of Marketing Rx & Oncology της Lavipharm Hellas. «Το Talys® ενισχύει σημαντικά τις διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές για κάθε επαγγελματία υγείας, ενώ παράλληλα διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της Lavipharm στη θεραπευτική κατηγορία. Με την κυκλοφορία του Talys® στόχος μας είναι να συμβάλλουμε ουσιαστικά στη βέλτιστη αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας καθώς και των συμπτωμάτων της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, δημιουργώντας παράλληλα ένα επιτυχημένο προϊόν σε μια ιδιαίτερα απαιτητική αγορά».

Το φαρμακευτικό σκεύασμα ταδαλαφίλης της Lavipharm κυκλοφορεί στην ελληνική φαρμακευτική αγορά σε  3 περιεκτικότητες, ώστε να καλύψει στοχευμένα τις ανάγκες κάθε ασθενή.

Με πορεία εδώ κι έναν αιώνα, η Lavipharm δραστηριοποιείται στον χώρο του φαρμάκου από το 1911, έχοντας πάντα ως στόχο την αρωγή στο λειτούργημα των ιατρών και φαρμακοποιών, με την παροχή αξιόπιστων θεραπευτικών επιλογών. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των ασθενών.