Νέα σειρά φυτικών ροφημάτων ΝΟΥΝΟΥ

Νέα σειρά φυτικών ροφημάτων ΝΟΥΝΟΥ

Νέα σειρά φυτικών ροφημάτων ΝΟΥΝΟΥ

H FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία των φυτικών ροφημάτων στην Ελλάδα και παρουσιάζει τη νέα σειρά ΝΟΥΝΟΥ Φυτικό και NOYNOY BARISTA’S GOLD OAT για την επαγγελματική αγορά! Το λανσάρισμα των νέων φυτικών ροφημάτων ΝΟΥΝΟΥ αποτελεί σταθμό για την εταιρεία, καθώς εμπλουτίζει τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της μάρκας ΝΟΥΝΟΥ και με φυτικές επιλογές.

Η νέα σειρά ΝΟΥΝΟΥ Φυτικό αποτελείται από 3 υπέροχες γεύσεις -Αμύγδαλο, Αμύγδαλο με 0% Ζάχαρη και Βρώμη Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης- και είναι μία εναλλακτική πρόταση που συνδυάζει θρεπτικότητα και γεύση, προσφέροντας ποικιλία στο πρωινό κάθε οικογένειας, καθώς είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, βιταμίνες Β2, Β12 & D και ασβέστιο!

Συνδυάζονται απολαυστικά με δημητριακά, αποτελούν την τέλεια βάση για λαχταριστά smoothies και απολαμβάνονται σκέτα ή στον καφέ, γιατί με τη μοναδική τους γεύση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε περίσταση! Είναι η νέα «δύναμη» στο πρωινό για αυτούς που ακολουθούν vegan διατροφή ή νηστεύουν, για όσους επιθυμούν προϊόντα χωρίς λακτόζη, αλλά και για όλους εκείνους που αναζητούν νέες και πλούσιες γεύσεις!

Γιατί είναι και ΝΟΥΝΟΥ και Φυτικό!

Tο νέο NOYNOY BARISTA’S GOLD OAT ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗΣ διευρύνει την εξειδικευμένη προϊοντική σειρά των επαγγελματικών προϊόντων για τον καφέ ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD. Το φυτικό ρόφημα βρώμης αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον καφέ, καθώς δημιουργεί πλούσιο αφρόγαλα, με ήπια γεύση που δεν επισκιάζει το γευστικό προφίλ του καφέ, διαθέτοντας, παράλληλα, βελούδινη και γυαλιστερή υφή με ελαστικότητα.

Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, πιστή στη στρατηγική βιωσιμότητάς της «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη», με στόχο την καλύτερη διατροφή για όλους, έναν από τους 6 πυλώνες της στρατηγικής, διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων  ΝΟΥΝΟΥ, που για περισσότερα από 90 χρόνια έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Τα νέα φυτικά ροφήματα ΝΟΥΝΟΥ Φυτικό και το επαγγελματικό NOYNOY BARISTA’S GOLD OAT ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗΣ  αγκαλιάζουν τις ανάγκες και τις νέες τάσεις των σύγχρονων καταναλωτών, που θέλουν να ακολουθήσουν μια υγιεινή, γευστική και, παράλληλα, θρεπτική  διατροφή, αλλά και των επαγγελματιών της εστίασης που επιθυμούν να προσφέρουν περισσότερες επιλογές ροφημάτων καφέ.

Τα νέα φυτικά ροφήματα με την υπογραφή ποιότητας και υψηλής τεχνογνωσίας της FrieslandCampina και τη μοναδική γεύση ΝΟΥΝΟΥ κάνουν τη διαφορά σε κάθε περίσταση!!