Media The New Creative

Media The New Creative

Media The New Creative: A Conference on Media Effectiveness

Το Media, The New Creative Conference παρουσιάζει για πρώτη φορά η BOUSSIAS σε συνεργασία με τη MEDIARISK την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, στο Αμφιθέατρο OTEAcademy.

Το συνέδριο, απευθυνόμενο στα στελέχη marketing, διαφημιστικών εταιρειών, media και έρευνας αγοράς, θα επιχειρήσει να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα των επαγγελματιών του κλάδου, που στόχος τους είναι  να κάνουν τα brands να «ανθίζουν».

Μέσα από ομιλίες καταξιωμένων διεθνών experts, παρουσιάσεις διακεκριμένων στελεχών της ελληνικής αγοράς, πάνελ συζήτησης και fireside chats με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, το συνέδριο θα προσφέρει στους συμμετέχοντες έμπνευση, συσσωρευμένη γνώση και  πολύτιμα insights. Θα παρουσιαστούν νέα εργαλεία αλλά και χρήσιμες πρακτικές συμβουλές που μπορούν να εφαρμοστούν στην ελληνική αγορά από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Πώς τα media γίνονται το νέο δημιουργικό, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Μέσα από μία πλούσια ατζέντα το συνέδριο θα καλύψει τους κεντρικούς θεματικούς άξονες: η αποτελεσματικότητα των Media και τα metrics που χρειάζονται για να περιγραφεί, η αξία των marketing insights και η δημιουργικότητα ως μία σίγουρη και εύκολη μέθοδος αξιολόγησης της αποτελεσματικότητα μίας καμπάνιας. Επιπλέον θα συζητηθούν: τα σημεία συνάντησης των Analog και Digital Μέσων, ένα ιδανικό μείγμα στρατηγικής που οδηγεί σε μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, τα Target Groups, ο ρόλος της Βιώσιμης Ανάπτυξης για τα brands, η καινοτομία και οι νέες εφαρμογές marketing, αλλά και η σημαντικότητα της επιλογής συνεργάτη media.

Διαθέσιμα Early Bird Tickets -15% έως 31.08.22

Πληροφορίες και εγγραφές στο www.mediathenewcreative.gr