Με μια άλλη ματιά: η θρόμβωση αλλιώς, μέσα από το φωτογραφικό φακό

Με μια άλλη ματιά:η θρόμβωση αλλιώς, μέσα από το φωτογραφικό φακό

Με μια άλλη ματιά:η θρόμβωση αλλιώς, μέσα από το φωτογραφικό φακό

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη!

Οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που διοργανώνει ο ΟΕΚΚ – ΑγκαλιάΖΩ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης.

Αν αγαπάς τη φωτογραφία και σου αρέσει να εκφράζεσαι μέσα από το φωτογραφικό φακό, άφησε την φαντασία σου ελεύθερη να δημιουργήσει με τη δύναμη της εικόνας και στείλε το δικό σου μήνυμα για την θρόμβωση.

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός, ούτε επαγγελματίας φωτογράφος καθώς δεν απαιτείται ιδιαίτερος εξοπλισμός ή τεχνικές γνώσεις. Αρκεί η ματιά σου και μια συσκευή που να διαθέτει κάμερα. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν συμβολικό και συνειρμικό χαρακτήρα και όχι ρεαλιστικό ενώ δεν επιτρέπεται η αποτύπωση ανθρώπων  ή μερών του ανθρώπινου σώματος.

Με τη φωτογραφία σου, συμμετέχεις και στηρίζεις τη δημιουργική πρωτοβουλία της ΟΕΚΚ – Αγκαλιάζω, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας αναφορικά με τη νόσο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θρόμβωσης.

Οι φωτογραφίες που θα σταλούν μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2023 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.oekk.gr/thromvosi-photo/θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση «Με μια άλλη ματιά: η θρόμβωση αλλιώς, μέσα από το φωτογραφικό φακό» στις 13 Οκτωβρίου 2023 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

«Η φλεβική θρομβοεμβολή είναι μια συχνή επιπλοκή σε ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο. Μέσα από την εκδήλωση θα θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλες και όλους να ενημερωθούν για την θρόμβωση μέσα από πρωτότυπους και δημιουργικούς τρόπους που θα κινητοποιήσουν στη συνέχεια και άλλα άτομα να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τη νόσο» εξηγεί η Πρόεδρος του ομίλου, Αναστασία Πασακοπούλου, αναφερόμενη στην δημιουργική πρωτοβουλία του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ.