Κ.Ε.Φ.Ι. : 6 Ιουνίου - Παγκόσμια Ημέρα των Επιζώντων του Καρκίνου

Κ.Ε.Φ.Ι. : 6 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα των Επιζώντων του Καρκίνου

Κ.Ε.Φ.Ι. : 6 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα των Επιζώντων του Καρκίνου

Στις 6 Ιουνίου 2021 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. , διοργανώνει τον 1ο Διαδικτυακό Ποδηλατικό Γύρο. Το σύνθημά μας είναι «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο» και σκοπός μας η δράση αυτή να γίνει θεσμός και να αποτελέσει ένα ακόμα εφαλτήριο στη μάχη κατά του καρκίνου.

Λόγω των συνθηκών της πανδημίας, ο Ποδηλατικός Γύρος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Μπορεί να συμμετάσχει κάθε άτομο ή ομάδα κυριολεκτικά από όπου θέλει. Απαραίτητες προϋποθέσεις: το κέφι και η θέληση για προσφορά στον άνθρωπο που νοσεί, στο περιβάλλον του και στο σύνολο της κοινωνίας.

Η 6η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, είναι μια ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες. Παίρνοντας τη σκυτάλη από την 3η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Ποδηλάτου, σας καλούμε να φορέσουμε τις μπλούζες και τα καπέλα μας, να ανέβουμε ξανά στα ποδήλατά μας, στο σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο, μεμονωμένα ή με παρέα, και να ανεβάσουμε τη φωτογραφία μας ως μηνύμα ενσυναίσθησης, αισιοδοξίας για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας κι ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών.

Πληροφορίες: https://tinyurl.com/68hwxxz4

Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ/άτομο
Για οικογένειες και ομάδες: 6 ευρώ/άτομο

Τα έσοδα του Ποδηλατικού Γύρου θα διατεθούν για τη διεύρυνση του Προγράμματος “Μαζί και στο Σπίτι”.

Όπου κι αν είσαι, έλα κι εσύ στον αγώνα!

1. Δήλωσε Συμμετοχή στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/895bn7dz

2. Παρέλαβε το υλικό που θα σου στείλουμε μετά την εγγραφή είτε από το γραφείο του Συλλόγου είτε στον χώρο σου, δωρεάν, από τη Γενική Ταχυδρομική!

3. Φόρεσε το μπλουζάκι, το καπέλο και τη μάσκα, ανέβα στο ποδήλατο, κάνε μια βόλτα και αποτύπωσε τη στιγμή!

4. Βγάλε φωτογραφία και ανέβασέ την στα social media με τα  hashtags: #ΤρεχουμεΠιοΓρηγοραΑποΤονΚαρκινο, #RideForLifeWithKefi  και την επισήμανση: @kefi.