Κάνε Unmute στις απορίες σου για τον διαγωνισμό καινοτομίας The New Now – Live Webinar

Κάνε Unmute στις απορίες σου για τον διαγωνισμό καινοτομίας The New Now – Live Webinar

Κάνε Unmute στις απορίες σου για τον διαγωνισμό καινοτομίας The New Now – Live Webinar

Έχεις μια ιδέα που μπορεί να αλλάξει το μέλλον της υγείας; Αναρωτιέσαι πώς ακριβώς θα σε βοηθήσουν 2,000 Ελβετοί επιστήμονες να την πραγματοποιήσεις? Μήπως απλά θέλεις να ακούσεις περισσότερα για αυτόν τον περιβόητο διαγωνισμό καινοτομίας?

Λύσε όλες σου τις απορίες αυτήν την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 4:00μ.μ στο Live Webinar που διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα, το Flux Laboratory  Athens / Fluxum Foundation και το Inartis Foundation.

O Benoît Dubuis – President, Inartis Foundation – και η Juliette Lemaignen – Operations Manager, Inartis Foundation – θα απαντήσουν σε όλες σου τις ερωτήσεις και θα παρουσιάσουν με κάθε λεπτομέρεια το The New Now.

Για να παρακολούθησετε το Webinar συνδεθείτε εδώ: https://bit.ly/2RZDIn8.

O διαγωνισμός στοχεύει στην ανάδειξή της πιο δημιουργικής ιδέας στον τομέα της υγείας. Ως υγεία ορίζεται η κατάσταση πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθενειών. Υπό το πρίσμα αυτό, οι προτάσεις που κατατίθενται μπορούν να κυμανθούν από καλλιτεχνικές και κοινωνικές έως αμιγώς ιατρικές, εστιάζοντας σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς:

  • Καινοτομία προϊόντος και υπηρεσίας
  • Καινοτομία διαδικασίας
  • Καινοτομία μάρκετινγκ και αγορών
  • Καινοτομία οργάνωσης

Αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, υπόβαλε ηλεκτρονικά την πρότασή σου στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού thenewnow.gr έως τις 14 Ιουνίου 2021.

Να θυμάσαι: Ακόμα και η πιο απλή ιδέα με την κατάλληλη υποστήριξη μπορεί να αλλάξει το μέλλον της υγείας!