Καλωσορίζουμε στην Ελλάδα τη νέα σειρά Supradyn

Καλωσορίζουμε στην Ελλάδα τη νέα σειρά Supradyn

Καλωσορίζουμε στην Ελλάδα τη νέα σειρά Supradyn, την #1 μάρκα πολυβιταμινών της Ευρώπης*

Η νέα σειρά Supradyn, της Bayer,  #1 μάρκα πολυβιταμινών της Ευρώπης*, έφτασε και στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που έρχεται να απαντήσει στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Η νέα οικογένεια Supradyn, περιέχει 9 νέα προϊόντα σε 5 διαφορετικές κατηγορίες:  Ενέργεια, Ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, Ενέργεια & Ηλεκτρολύτες, Δυνατά οστά και Τόνωση & Ενέργεια για τους ενήλικες άνω των 50 ετών.

Το πρώτο Supradin δημιουργήθηκε το 1896 ενώ το 1959 κυκλοφόρησε παγκοσμίως ως η πρώτη πολυβιταμίνη με τη μορφή που ξέρουμε και σήμερα. Στην αρχή της διαδρομής του, το Supradyn  συνταγογραφήθηκε για ανεπάρκεια βιταμινών. Μετέπειτα, χορηγήθηκε κυρίως για τη θεραπεία της κόπωσης, αλλά και κατά την ανάρρωση από ασθένεια,  καθώς και μετά από πολύωρες εγχειρήσεις.

Σήμερα το Supradyn έχει παρουσία σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως κατέχοντας την 1η θέση στην αγορά σε χώρες όπως η Ρωσία, η Ισπανία και η Αργεντινή*. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Supradyn είναι μια μάρκα με δεκάδες κλινικές μελέτες για τις διαφορετικές μορφές του, οι οποίες συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου. Και όλα αυτά, με την υπογραφή της Bayer.

Μάθετε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Supradyn

Γενικές οδηγίες για τη χρήση Supradyn

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το Supradyn® δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Βιβλιογραφία

*IQVIA OTCims and MIDAS data, MAT 12/2022