Καλοκαιρινές εκπτώσεις, Αποκλειστικές προσφορές και  €πιστροφή 5% σε κάθε αγορά

Καλοκαιρινές εκπτώσεις, Αποκλειστικές προσφορές και  €πιστροφή 5% σε κάθε αγορά

Καλοκαιρινές εκπτώσεις, Αποκλειστικές προσφορές και  €πιστροφή 5% σε κάθε αγορά

H εταιρεία Pharma PLUS, μέλος του Ομίλου Lavipharm, εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου και των διακοπών, έχει ετοιμάσει πολλαπλά προνόμια για όσους επιλέγουν τα φαρμακεία του Δικτύου για τις αγορές τους.

Έως την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, οι κάτοχοι της κάρτας πελάτη +plus της Pharma PLUS απολαμβάνουν προνομιακές τιμές, εκπτώσεις και ελκυστικές προσφορές σε μια πληθώρα κωδικών σε επώνυμα brands στο χώρο του φαρμακείου. Η καλοκαιρινή ενέργεια προσφορών στο Δίκτυο Φαρμακείων Pharma PLUS δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν τα προϊόντα της αρεσκείας τους, με εκπτώσεις από 30-50%, ενώ προσφορές αφορούν τις πιο περιζήτητες κατηγορίες προϊόντων αυτή την εποχή, όπως της αντηλιακής προστασίας και του αδυνατίσματος.

Παράλληλα, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως και το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 στο Δίκτυο φαρμακείων Pharma PLUS με τη χρήση καρτών Eurobank, οι καταναλωτές κερδίζουν ακόμα περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα, με τις αγορές τους από τα φαρμακεία του Δικτύου συγκεντρώνουν 5% €πιστροφή της αξίας κάθε συναλλαγής. Από την προσφορά εξαιρούνται οι αγορές φαρμάκων και οι ηλεκτρονικές αγορές.

Τέλος, με κάθε αγορά από τα φαρμακεία του Δικτύου, η Pharma PLUS έχει ετοιμάσει ένα εύχρηστο δισέλιδο έντυπο, το «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ». Πρόκειται για μία λίστα με όσα «δεν πρέπει να ξεχάσει να πάρει μαζί του» όποιος ετοιμάζεται για διακοπές. Στο ίδιο έντυπο, ο αναγνώστης επίσης θα βρει και μια συνοπτική και περιεκτική ενημέρωση αναφορικά με το επίκαιρο θέμα, τις μωβ μέδουσες και την αντιμετώπισή τους. Για να αποκτήσετε το «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ», αρκεί να το ζητήσετε από τον φαρμακοποιό σας, καθώς κάνετε της αγορές σας από τα φαρμακεία του Δικτύου Pharma PLUS.

Στη Pharma PLUS, μελετάμε την πορεία της αγοράς και σχεδιάζουμε ενέργειες που καλύπτουν κυρίαρχα τις ανάγκες ανάπτυξης των φαρμακείων του Δικτύου, αλλά και τις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας αποκλειστικά προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων υγείας και ομορφιάς. Γιατί εμείς φροντίζουμε!

Ενημερωθείτε για τη μεγάλη καλοκαιρινή ενέργεια στο www.pharmaplusonline.gr

Αναγνωρίστε τα φαρμακεία του Δικτύου Pharma PLUS με σήμα τον σταυρό στην πορτοκαλί κάψουλα