ΙΑΣΩ: 6ο Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία

ΙΑΣΩ: 6ο Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία

 ΙΑΣΩ: 6ο Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία “Καρκίνος του Μαστού και Γυναικολογική Ογκολογία”

Το 6ο Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία του ΙΑΣΩ με τίτλο: “Καρκίνος του Μαστού και Γυναικολογική Ογκολογία”, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 08 Απριλίου έως την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ. Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κλινικής Ογκολογίας (ΕΡ.Ε.Ι.Κ.Ο.).

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη των σημαντικών εξελίξεων στην αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου και η επισήμανση του ουσιαστικού ρόλου της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης του ασθενούς. Ως ομιλητές συμμετέχουν διακεκριμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων από τον Όμιλο ΙΑΣΩ και από άλλες Κλινικές, όπως Παθολόγοι – Ογκολόγοι, Χειρουργοί, Ακτινοθεραπευτές, Γυναικολόγοι – Ογκολόγοι, Παθολογοανατόμοι, Ουρολόγοι κ.α.

Επιστημονικά υπεύθυνοι του Συνεδρίου είναι οι κ.κ. Ευάγγελος Ε. Μαραγκουδάκης, MD,  Ογκολόγος – Ακτινοθεραπευτής, Διευθυντής Κέντρου Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, Θεόδωρος Πανοσκάλτσης, MD, PhD, FRCOG, ESPSO, Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής / Γυναικολογίας και Ενδοσκοπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Βασίλειος Α. Γεωργούλιας, Παθολόγος – Ογκολόγος, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία, με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού και μέσω live streaming.

Για την εγγραφή και τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Συνεδρίου: https://livetime.gr/event/msteo22

Για περαιτέρω πληροφορίες: 210 7240039 (Γραμματεία Συνεδρίου / Γραφείο SCEP) ή 210 6383906 (Πωλίνα Βαλάσση – Τμήμα Εκδηλώσεων & Συνεδρίων ΙΑΣΩ).

Δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ