Η Πρωτοβουλία Ευθύνης του Dettol «Προστασία Πρώτης Τάξης» συνεχίζεται και τη φετινή σχολική χρονιά!

Η Πρωτοβουλία Ευθύνης του Dettol «Προστασία Πρώτης Τάξης» συνεχίζεται και τη φετινή σχολική χρονιά!

Η Πρωτοβουλία Ευθύνης του Dettol «Προστασία Πρώτης Τάξης» συνεχίζεται και τη φετινή σχολική χρονιά!

Το Dettol, ο σταθερός σύμμαχος στην υγιεινή προστασία για περισσότερα από 88 χρόνια, συνεχίζει και τη φετινή σχολική χρονιά την Πρωτοβουλία Ευθύνης «Προστασία Πρώτης Τάξης» που έχει αναλάβει προς τους μαθητές της Α’ Δημοτικού, με στόχο να πραγματοποιηθεί το όραμα του brand για έναν πιο καθαρό και υγιή κόσμο ξεκινώντας πραγματικά από την αρχή.

Η Πρωτοβουλία «Προστασία Πρώτης Τάξης», είναι ένα διετές πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Dettol, που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά την προηγούμενη σχολική χρονιά, και αναπτύχθηκε σε 3 βασικούς πυλώνες, την προϊοντική δωρεά, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  μέσα στις σχολικές αίθουσες και το μουσικό project με την Έλενα Παπαρίζου. Η Πρωτοβουλία, στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης των μικροβίων στην τάξη και στην ενθάρρυνση των παιδιών να υιοθετήσουν μια ρουτίνα υγιεινής που θα κρατήσει τα ίδια αλλά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ασφαλή.  

Φέτος, η «Προστασία Πρώτης Τάξης» συνεχίζεται με τη δωρεά προϊόντων Dettol σε Δημόσια Δημοτικά σχολεία επιλεγμένων Δήμων σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ). Η δωρεά του Dettol τη φετινή σχολική χρονιά, έχει ως στόχο καλύψει τις ετήσιες ανάγκες σε προϊόντα υγιεινής δημόσιων σχολείων της χώρας. Το Dettol, θέλοντας να σταθεί δίπλα σε όσους το έχουν περισσότερη ανάγκη, προσφέρει περισσότερα από 6.000 προϊόντα, ξεκινώντας από το Δήμο Καλαμάτας και τον Δήμο Σικυωνιών, δύο περιοχές που επλήγησαν ιδιαίτερα το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) κ. Δημήτρης Καφαντάρης,  δήλωσε για τη συγκεκριμένη δράση «Στη συμμαχία ευθύνης και αλληλεγγύης που δημιούργησε η ΚΕΔΕ με μεγάλες επιχειρήσεις από όλους τους τομείς, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, για να στηρίξει την τοπική κοινωνία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έχουμε καλωσορίσει ήδη από την προηγούμενη χρονιά την Reckitt και το Dettol. H συνεργασία του Dettol με την ΚΕΔΕ έχει στόχο να εκπαιδεύσει τους μικρούς μαθητές στην σωστή προστασία και υγιεινή, ώστε σιγά σιγά να υιοθετήσουμε όλοι μαζί πιο σωστές συνήθειας για την υγιεινή και να αλλάξουμε την νοοτροπία μας».

O κ. Ιορδάνης Αδαμόπουλος, Country Manager της Reckitt, αναφερόμενος στην Πρωτοβουλία τόνισε ότι «Η «Προστασία Πρώτης Τάξης» είναι μια Πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η Reckitt και το Dettol στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, που στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή, ώστε πραγματικά να ξεκινήσουμε από την αρχή, τα παιδιά της πρώτης δημοτικού και να υιοθετήσουμε μια σωστή υγιεινή. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα κρατώντας τους ασφαλείς με κάθε τρόπο»

Το Dettol πιστεύει με πάθος στη δύναμη της εκπαίδευσης για τη σωστή υγιεινή και με όχημά του την Πρωτοβουλία Ευθύνης «Προστασία Πρώτης Τάξης» δεσμεύεται ότι θα επεκτείνει συνεχώς την Πρωτοβουλία του και με άλλες δράσεις, με τελικό στόχο να φτάσει σε όσους περισσότερους μαθητές της χώρας μας μπορεί.