Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει το 14ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο

Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει τον 14ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο

Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει τον 14ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο

Την Κυριακή 23 Απριλίου η εταιρεία Βίκος θα είναι παρούσα στον 14ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες, που  προσφέρουν στους δρομείς μία αξέχαστη αθλητική εμπειρία στην πιο όμορφη ζώνη της Αθήνας, τον Φαληρικό Όρμο.

Ο Ημιμαραθώνιος διοργανώνεται από το Τροκαντερο Σπορ & την ΑΜΚΕ Πολιτισμός με συνδιοργάνωση του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου (ΠΟΑΚΕ). Για μία ακόμα χρονιά, δρομείς, διοργανωτές, εθελοντές και όλοι όσοι συμμετέχουν στην  αθλητική εκδήλωση θα ενυδατωθούν με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος.

Η Διοργάνωση διαθέτει διεθνή πιστοποίηση των διαδρομών στα 21,1 και 5 χλμ από την AIMS, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μαραθωνίων Δρόμων.

Ο 14ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος είναι μία μεγάλη αθλητική γιορτή με στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με το Διαβήτη και την Παχυσαρκία.

Τρέχω και Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου.

Δράση για το Διαβήτη και την Παχυσαρκία.

Τόσο οι συμμετέχοντες στους αγώνες, όσο και οι εθελοντές και οι φορείς, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία για την πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη και της Παχυσαρκίας, αλλά και τη σημασία της καθημερινής άσκησης και άθλησης.

Η εταιρεία Βίκος έχει θέσει ως προτεραιότητα την προσφορά στην κοινωνία με ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο και εκτεταμένο πρόγραμμα δράσεων, υπό τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας». Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr