Η Lavipharm στην Έκθεση CPhI Worldwide 2022 «At the heart of Pharma»

Η Lavipharm στην Έκθεση CPhI Worldwide 2022 «At the heart of Pharma»

Η Lavipharm στην Έκθεση CPhI Worldwide 2022«At the heart of Pharma»

Η Lavipharm συμμετείχε για μία ακόμα φορά στη CPhI Worldwide 2022, τη μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο της φαρμακευτικής βιομηχανίας παγκοσμίως, η οποία αποτελεί το σημείο συνάντησης χιλιάδων επαγγελματιών του χώρου από όλο τον κόσμο. Η έκθεση υλοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας από 1 έως 3 Νοεμβρίου με φυσική παρουσία, ενώ διαδικτυακά ξεκίνησε από τις 28 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 18 Νοεμβρίου 2022.

Το «παρών» στη Διεθνή Έκθεση CPhI Worldwide έδωσαν περισσότεροι από 2.500 εκθέτες από 170 χώρες για να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα του φαρμάκου. Μετά από δύο χρόνια αυστηρών περιορισμών λόγω της πανδημίας, η CPhI παρουσίασε σημαντική αύξηση στον αριθμό των συμμετεχόντων, κυρίως από χώρες εκτός Ευρώπης.

Η Lavipharm έλαβε μέρος στη CPhI Worldwide 2022 ως εκθέτης, και το περίπτερό της προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τα στελέχη της Lavipharm για το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων κι υπηρεσιών στο χώρο του φαρμάκου με αιχμή του δόρατος τα διαδερμικά συστήματα χορήγησης. Πρόκειται για ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Lavipharm, καθώς διαθέτει ένα από τα ελάχιστα εργοστάσια στον κόσμο που έχουν δυνατότητα ανάπτυξης και παραγωγής διαδερμικών συστημάτων, τα οποία εξάγει σε πολλές χώρες εδώ και 3 δεκαετίες.

«Η συμμετοχή μας στη CPhI Worldwide 2022 αποτέλεσε για μία ακόμη χρονιά μία σημαντική ευκαιρία για τη Lavipharm να αναδείξει με επιτυχία την καινοτομία, την ποιότητα των φαρμακευτικών της προϊόντων, τη συνεχή επέκταση του portfolio της και την τεχνογνωσία που διαθέτει από την πολυετή πορεία της. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και την επόμενη χρονιά στη Βαρκελώνη, στη CPhI Worldwide 2023», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Γιαννουλέας, Chief Operating Officer & Country Manager της Lavipharm.

Η Lavipharm, με ιστορία 111 ετών,  είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος φαρμακευτικός ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.