Η GENESIS Pharma για μια ακόμη χρονιά στηρίζει πολύπλευρα τους σκοπούς του Greece Race for the Cure®

Η GENESIS Pharma για μια ακόμη χρονιά στηρίζει πολύπλευρα τους σκοπούς του Greece Race for the Cure®

Η GENESIS Pharma για μια ακόμη χρονιά στηρίζει πολύπλευρα τους σκοπούς του Greece Race for the Cure®

Συμμετείχε στον Αγώνα ως χορηγός και μετέτρεψε τα 300 χλμ που διένυσε συνολικά η ομάδα δρομέων της σε έμπρακτη ενίσχυση του Προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Στήριξης του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Ακόμη μια χρονιά, η GENESIS Pharma στήριξε ως χορηγός τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure® της περασμένης Κυριακής (01.10.2023), που αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στη χώρα μας.

Στον Αγώνα συμμετείχε με 100 δρομείς και η ομάδα εθελοντών της GENESIS Pharma, που έδωσε το παρών για πρώτη φορά στο Race for the Cure® το 2014. Ο καθένας συνέβαλε με την ατομική του συμμετοχή στην ενίσχυση της προσφοράς προς τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής», καθώς για κάθε χιλιόμετρο που κάλυψαν συνολικά οι δρομείς, η εταιρεία προσέφερε περαιτέρω άμεση ενίσχυση στο Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης του Συλλόγου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους, συγγενείς και φίλους που ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας και ενισχύουν με την παρουσία τους εδώ και τόσα χρόνια τους συμβολικούς αλλά και τους ουσιαστικούς σκοπούς αυτού του Αγώνα. Είναι για όλους μας, σε προσωπικό επίπεδο, ένας ακόμη τρόπος να εκφράσουμε την υποστήριξή μας στις γυναίκες που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται και να ενισχύσουμε το σημαντικό έργο του Άλμα Ζωής ενάντια στον καρκίνο του μαστού».   

Η μακροχρόνια παρουσία της GENESIS Pharma στο Greece Race for the Cure® εντάσσεται στο εκτεταμένο πρόγραμμα κοινωνικής δράσης και εθελοντισμού που υλοποιεί και πλέον μετρά περισσότερες από δυο δεκαετίες. Το πρόγραμμα εστιάζει στην ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας και στην ενίσχυση συλλόγων ασθενών και φορέων που προσφέρουν έργο στήριξης σε πάσχοντες, σε ενέργειες υποστήριξης παιδιών και νέων που αφορούν κυρίως θέματα εκπαίδευσης και ίσων ευκαιριών, καθώς και σε ευρύτερες δράσεις αλληλεγγύης προς ευάλωτες ομάδες, με συνολικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής.