Η GAS PETROLEUM και η ΘΕΡΜΟΙΛ δημιουργούν πρότυπο ενεργειακό κέντρο

Η GAS PETROLEUM και η ΘΕΡΜΟΙΛ δημιουργούν πρότυπο ενεργειακό κέντρο

Η GAS PETROLEUM και η ΘΕΡΜΟΙΛ δημιουργούν πρότυπο ενεργειακό κέντρο

Η ΘΕΡΜΟΙΛ μέσω της θυγατρικής της GAS PETROLEUM προετοιμάζει στην περιοχή των Θρακομακεδόνων το Πρότυπο Ενεργειακό της Κέντρο με υποδομές που θα υποστηρίξουν την τροφοδοσία σε πετρέλαιο, βενζίνη, πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, υγραέριο, αλλά και εγκαταστάσεις που θα επιτρέπουν τη φόρτιση ηλεκτροκινούμενων οχημάτων.

Η νέα πρωτοβουλία, που εντάσσεται στο συνολικό σχέδιο ανάπτυξης της εταιρείας που έχει δρομολογηθεί με ένταση το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να διευρύνει συνολικά τη θέση της εταιρείας στην ελληνική αγορά, ειδικά και με τη σχεδιαζόμενη αναβάθμιση της πολιτικής franchise που ολοκληρώνει αυτή την περίοδο.

Το Πρότυπο Ενεργειακό Κέντρο θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως 7 μέρες την εβδομάδα και θα παρέχει υπηρεσίες τόσο χονδρικής πώλησης καυσίμων, όσο και λιανικής για την εξυπηρέτηση αυτοκινητιστών, διαχειριστών πολυκατοικιών, πρατηρίων κλπ.

Η GAS PETROLEUM ιδρύθηκε το 2016 με σκοπό τη δημιουργία μεικτών πρατηρίων υγρών καυσίμων κι φυσικού αερίου. Πέραν της κοινής συνεργασίας με τη ΘΕΡΜΟΙΛ στη δημιουργία του Πρότυπου Ενεργειακού Κέντρου, έχει ως στόχο τη δημιουργία εγκαταστάσεων γενικής τροφοδοσίας πλοίων (General Supply Shipping) σε σημείο της Ελλάδας που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της ναυτιλίας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί,  πως η ΘΕΡΜΟΙΛ με διαδρομή 38 ετών στον ευρύτερο χώρο διακίνησης και εμπορίας πετρελαιοειδών και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης κτιρίων, κινείται με γοργούς ρυθμούς έχοντας θεσπίσει καινοτόμα προγράμματα τόσο στην ολική διαχείριση κτιρίων, όσο και στον υγειονομικό τομέα με τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα των απολυμάνσεων για την αντιμετώπιση του COVID-19. Το προσωπικό του τμήματος αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από ειδικούς επιστήμονες, χημικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, υγιεινολόγους, οι οποίο διενεργούν μελέτες, επιβλέπουν τις εφαρμογές και παρέχουν τα πιστοποιητικά καταλληλότητας.