Η Coronis στηρίζει το έργο της Ανοιχτής Αγκαλιάς

Η Coronis στηρίζει το έργο της Ανοιχτής Αγκαλιάς

Η Coronis στηρίζει το έργο της Ανοιχτής Αγκαλιάς

Με κίνητρο την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνεισφορά προς τους συνανθρώπους μας, η εταιρεία CORONIS Research προσέφερε στο Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αναπηρία “Η Ανοιχτή Αγκαλιά” laptops για να υποστηριχθεί η εκπαίδευση των μελών του Συλλόγου στο μάθημα της πληροφορικής και των Αγγλικών. Επίσης οι εργαζόμενοι της εταιρείας είχαν συλλέξει και παρέδωσαν στον Σύλλογο μεγάλη ποσότητα από πλαστικά καπάκια με σκοπό την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.

«Όλοι μας πρέπει να σταθούμε ως αρωγοί δίπλα στα άτομα με ειδικές ανάγκες που έχουν τουλάχιστον ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων η κυρία Κοράκη, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, ενώ την προσφορά της εταιρείας CORONIS Research παρέλαβε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Εμμανουήλ Διαγουμάς και ο  Αντιπρόεδρος & Ταμίας Χρήστος Κουκοβίνης, οι οποίοι και ευχαρίστησαν την εταιρεία για την συνεισφορά στο έργο τους.

Για την Coronis

H CORONIS Research είναι μια αμιγώς ελληνική ερευνητική εταιρεία που δραστηριοποιείται διεθνώς. Με αιχμή  της  επιχειρησιακής  της  λειτουργίας  την  επιστημονικότητα,  η εταιρεία διαθέτει μια ευρεία γκάμα ερευνητικών υπηρεσιών τις οποίες προσφέρει στους πελάτες της διεθνώς. Σήμερα, 20 χρόνια μετά την ίδρυση της, με παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, η CORONIS Research αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Κατ’ Ανάθεση Οργανισμούς Έρευνας με τη δραστηριοποίησή της να αφορά όλο το φάσμα ανάπτυξης και διάθεσης φαρμακευτικών προϊόντων, ενώ είναι συνεργάτης επιλογής, για πολλές γνωστές φαρμακευτικές και βιοτεχνολογικές εταιρείες. Στην CORONIS Research «εργαζόμαστε με σκοπό  να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών για όλους τους ασθενείς».

Για την Ανοιχτή Αγκαλιά

Ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αναπηρία «Η Ανοιχτή Αγκαλιά» είναι μέλος, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων Α.ME.Α. Αυτή την στιγμή αριθμεί 250 μέλη ιδρυτικά και τακτικά. Είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος που δημιουργήθηκε στα μέσα του 2007, από μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη πείρα σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας αλλά και προσφοράς στον αναπηρικό χώρο. Έχοντας όραμα μια κοινωνία ισότιμων και ενεργών πολιτών ίδρυσαν έναν νέο σύγχρονο κοινωνικό φορέα, με έδρα το Δήμο Αγίων Αναργύρων.