Η ΕΝΟΡΑΣΙΣ Α.Ε. δίπλα στα πυρόπληκτα ζώα

Η ΕΝΟΡΑΣΙΣ Α.Ε. δίπλα στα πυρόπληκτα ζώα

Η ΕΝΟΡΑΣΙΣ Α.Ε. δίπλα στα πυρόπληκτα ζώα

Κατά την καλοκαιρινή περίοδο η χώρα μας βίωσε καταστροφικές πυρκαγιές, ιδιαίτερα στη Θράκη, στην Αττική και στη Ρόδο. Άνθρωποι υπέστησαν ανυπολόγιστες ζημιές από τις καταστροφές καταστροφές, η φύση δέχτηκε ένα τεράστιο πλήγμα και τα ζώα των περιοχών, όσα επέζησαν, είχαν ανάγκη άμεσης φροντίδας.

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία ΕΝΟΡΑΣΙΣ Α.Ε., θέλοντας να συμβάλει στο πολύτιμο έργο του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «DogsVoice», προχώρησε σε δωρεά κτηνιατρικών προϊόντων της σειράς Intuizoon   (www.intuizoon.com), για τη φροντίδα και περίθαλψη των πυρόπληκτων στις πληγείσες περιοχές.

H ΕΝΟΡΑΣΙΣ Α.Ε. έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων  συμπληρωματικής φαρμακευτικής φροντίδας για κατοικίδια, την Intuizoon.

Η φυσική επιλογή είναι το βασικό χαρακτηριστικό τηςIntuizoon. Τα προϊόντα της σειράς αυτής βασίζονται σε φυσικά συστατικά από τα οποία και αντλούν τη δύναμη, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους. Παράγονται με πολύ υψηλά Πρότυπα Ποιότητας και Ασφάλειας και συνιστώνται από κτηνιάτρους οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που τα εμπιστευτήκαν.

Τα πακέτα δωρεάς περιείχαν προϊόντα για τον καθαρισμό, την επούλωση τραυμάτων και εγκαυμάτων καθώς και βιταμινούχα σκευάσματα για την ενδυνάμωση των πληγέντων ζώων:

  • INTUIZOON ANAPLASIS

Η αναπλαστική αλοιφή ANAPLASIS είναι βασισμένη σε ένα εκλεκτό μίγμα φυσικών συστατικών όπως, Μελισσοκέρι, Εκχύλισμα Καλέντουλας και Βαλσαμόχορτου, Αιθέρια Έλαια Λεβάντας και Παρθένο Ελαιόλαδο.

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για την ανάπλαση του δέρματος από εγκαύματα, πληγές, ερεθισμούς και εκδορές.

  • INTUIZOON SIMPLYCIS

Εξαιρετικά ήπιο σαμπουάν, βασισμένο σε ένα εκλεκτό μείγμα φυσικών συστατικών (Εκχύλισμα Aloe Vera, Βαλσαμόχορτου και Καλέντουλας, Ινουλίνη, κ.ά.).

Ιδανικό για χρήση σε σκύλους με ευαίσθητο δέρμα και κατάλληλο για κουτάβια άνω των 2 μηνών.

  • INTUIZOON DERMYCIS

Σαμπουάν για σκύλους με συμπτώματα ερεθισμού, λιπαρότητας και κνησμού.

Ένας συνδυασμός από φυσικά και αποτελεσματικά συστατικά όπως Αιθέρια Έλαια Ρίγανης και Θυμαριού, Μαστιχέλαιο, Αιθέριο Έλαιο Μέντας, Λάδι Τεϊόδεντρου κ.ά.

  • INTUIZOON  IMMUNIS

Μοναδική φόρμουλα βιταμινών, μετάλλων και φυσικών συστατικών για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.

  • INTUIZOON  VITALIS

Πολυβιταμινούχο σκεύασμα για την ικανοποίηση των αυξημένων αναγκών διατροφής των κατοικίδιων με μειωμένη όρεξη ή κατά τις περιόδους ανάρρωσης.

  • INTUIZOON  DERMYCIS WET WIPES

Υψηλής ποιότητας υγρά μαντηλάκια καθαρισμού με φυσικά συστατικά όπως Αιθέρια Έλαια Ρίγανης και Θυμαριού, Μαστιχέλαιο, Εκχύλισμα ALOE VERA, λάδι Τεϊόδεντρου  κ.ά.

Κατάλληλα  για αντιμετώπιση της λιπαρότητας και του κνησμού καθώς και για τον καθαρισμό και τη φυσική αντισηψία των πελμάτων του σκύλου.