Για 7η χρονιά πραγματοποιούνται τα Healthcare Business Awards

Για 7η χρονιά πραγματοποιούνται τα Healthcare Business Awards

Για 7η χρονιά πραγματοποιούνται τα Healthcare Business Awards

Η BOUSSIAS και το Health Daily διοργανώνουν για έβδομη συνεχή χρονιά τα Healthcare Business Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις σε όλο το φάσμα της Υγείας.

Όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα αναδειχθούν οι πρωτοβουλίες των επιχειρήσεων του κλάδου της Υγείας, των νοσοκομείων που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικό τρόπο έναν υπερβολικό όγκο περιστατικών, καθώς και των Συλλόγων Ασθενών, των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, των ΜΚΟ και των ιατρικών επιστημονικών εταιρειών. Επίσης, ειδική ενότητα αναγνωρίζει τις δράσεις και τις καινοτομίες που έλαβαν (και λαμβάνουν) χώρα για την αντιμετώπιση της νόσου CoVID-19.

Φέτος, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογική καινοτομία στην Υγεία μέσω των βέλτιστων πρακτικών στο πεδίο της Ψηφιακής Υγείας (Digital Health), το οποίο αποκτά πρωτεύοντα ρόλο τόσο σε θέματα διοίκησης νοσοκομειακών μονάδων και κλινικών, όσο και επικοινωνίας μεταξύ ιατρικού προσωπικού και ασθενούς.

Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης είναι ο Νεκτάριος Ταβερναράκης, Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (European Research Council – ERC), Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΙΤΕ, Καθηγητής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, Μέλος ΔΣ Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας, ενώ τη σύνθεση της Επιτροπής ολοκληρώνουν στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς, σύμβουλοι εταιρειών, σύλλογοι ασθενών, κορυφαίοι ιατροί και ακαδημαϊκοί, καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων.

Τα Healthcare Business Awards 2022 πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα των HL7 Hellas, ΠΕΦ, ΣΕΠΒΕ και ΣΦΕΕ, ενώ Media Partner είναι η  PHOCUS.