ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΙΑ…ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ NIVEA SUN!

ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΙΑ…ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ NIVEA SUN!

ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΙΑ…ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ NIVEA SUN!

Φέτος, η NIVEA SUN με τα παιδικά αντηλιακά Kids και Babies & Kids και σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προωθεί την εκπαίδευση σε θέματα ασφάλειας στην θάλασσα και την παραλία, για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Καλοκαίρι σημαίνει βουτιές στη θάλασσα και παιχνίδι στην παραλία. Ειδικά στην Ελλάδα, η εποχή αυτή συνδέεται με τις ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές, τον ήλιο και τις βουτιές στη θάλασσα! Ωστόσο, η χώρα μας κατέχει υψηλές θέσεις σε περιστατικά πνιγμών, ενώ περίπου 10 παιδιά και έφηβοι πεθαίνουν από πνιγμό κάθε χρόνο.

Γι’ αυτό φέτος, η NIVEA SUN και σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει στου γονείς χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια μέσα και έξω από τη θάλασσα.

Μέσα από 4 βίντεο εκπαιδευτικού χαρακτήρα, γονείς, παιδιά αλλά και κάθε άνθρωπος έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση πνιγμού και μικρών ατυχημάτων στην παραλία. Παράλληλα, μέσα από την σειρά εκπαιδευτικών βίντεο «Βουτιά στην ασφάλεια με NIVEA SUN» οι καταναλωτές θα μπορούν να δουν χρήσιμα tips για τη σωστή προετοιμασία πριν την παραλία, καθώς και για τη σωστή παιδική αντηλιακή φροντίδα.

H NIVEA SUN, ως η Νο.1 μάρκα παιδικής αντηλιακής φροντίδας στον κόσμο, λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των μωρών, των παιδιών και των νέων γονιών και κάθε χρόνο αναπτύσσει προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της διαφορετικής βιολογίας της επιδερμίδας ανάλογα με την ηλικία και τον τρόπο ζωής. Φέτος, οι σειρές αντηλιακής φροντίδας υψηλής προστασίας και ενυδάτωσης Sensitive Protect for Babies & Kids, Protect & Care καθώς και Protect & Care for Kids, έρχονται με ανανεωμένες συνθέσεις, νέα εικόνα και νέες συσκευασίες!

Η αντηλιακή σειρά NIVEA SUN Babies & Kids Sensitive Protect προσφέρει 5 σε 1 οφέλη σε μωρά άνω των 6 μηνών. Η πολύ υψηλή προστασία, από τις UVA και UVB, συνδυάζεται με την έξτρα ανθεκτικότητα στο νερό, καθώς και την καταπραϋντική δράση, χάρη στις συνθέσεις με βιολογικό χαμομήλι. Αντίστοιχα, η σειρά NIVEA SUN Kids Protect & Care εστιάζει στην προστασία της επιδερμίδας παιδιών άνω των 3 ετών και βοηθά τους γονείς να προστατεύσουν την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών τους από τις βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο, ενώ παράλληλα τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι έξω στη φύση, πρωινές και απογευματινές ώρες. Οι ενυδατικές συνθέσεις με βιολογικό αμυγδαλέλαιο και γλυκερίνη προστατεύουν την επιδερμίδα τους από την αφυδάτωση και είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στο νερό.

Τα προϊόντα παιδικής και βρεφικής προστασίας NIVEA SUN, αποτελούνται από ιδιαίτερα απαλές συνθέσεις, κατάλληλες για ευαίσθητες, ακόμα και για επιρρεπείς σε ερεθισμούς επιδερμίδες. Επίσης, οι συνθέσεις είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό βιοδιασπώμενες και σέβονται τον θαλάσσιο πλούτο,  καθώς δεν περιέχουν UV φίλτρα και μικροπλαστικά.

Επισκεφθείτε τις σελίδες youtube.com/niveagreece και allazoumesinithies.ab.gr/voytiastinasfaleia/

για να μάθετε περισσότερα για την ασφάλεια στην παραλία!