Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Καρκίνοι του Πεπτικού Συστήματος», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 και ώρα 18:00 – 20:30.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν όλοι για τη σημασία της πρόληψης καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στις θεραπευτικές μεθόδους που υπάρχουν για όλους τους καρκίνους του πεπτικού συστήματος.  Θα λάβουν το λόγο διακεκριμένοι ιατροί και άλλοι επιστήμονες υγείας που θα μιλήσουν διεξοδικά για τη χειρουργική και θεραπευτική αντιμετώπισή τους.

Ενδεικτικά, οι συμμετέχοντες είναι :

  • ο κ. Δημήτρης Π. Κορκολής, Χειρουργός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής, Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας»
  • ο κ. Νικόλαος Τσουκαλάς, MD, MSc, PhD, Παθολόγος – Ογκολόγος, MSc Βιοπληροφορική, Αναπλ. Διευθυντής, Ογκολογική Κλινική 401 ΓΣΝΑ, Επιστημονικός Συνεργάτης Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», Αθήνα
  • ο κ. Γεώργιος Μιχαλόπουλος, Επιμελητής Β΄ Γαστρεντερολογίας, Γαστρεντερολογική Κλινική ΓΝΑ “Γ. Γεννηματάς”                  
  • ο κ. Θεόδωρος Τσίρλης, PhD, PGCert, FRCS (Gen Surg), FEBS (HPB), Χειρουργός,  Επιμελητής Α’ Xειρουργικής Ογκολογικής Κλινικής Γ.Α.Ο.Ν.Α “Άγιος Σάββας”
  • ο κ. Διονύσης Δελλαπόρτας, Χειρουργός, Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, ΠΓΝ “Αττικόν”
  • η κα Μαρία Θεοχάρη, Παθολόγος Ογκολόγος, ΓΝΑ “Ιπποκράτειο”
  • ο κ. Ευθύμιος Γκότσης, MD, MSc, PhDc, Ειδικευόμενος Παθολογικής Ογκολογίας, Μεταπτυχιακό στην Κλινική Διατροφής   
  • ο κ. Γεώργιος Καλαμίτσης, Πρόεδρος Συλλόγου Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας»

Η Ημερίδα θα γίνει στον Πολυχώρο «Έβδομος» (Καραγεώργη Σερβίας 4, Στοά Καλλιγά) στο κέντρο της Αθήνας και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όλους τους παρευρισκόμενους που το επιθυμούν.

Για να παρακολουθήσετε την Ημερίδα, δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ: https://docs.google.com/forms/d/1I2gd6fE_CGOyZVwLRmHmobHmqmNaWHvgBsFCud17jnY/

Για επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του φορέα  https://www.anticancerath.gr/, https://dikaiomamou.gr/, να ακολουθήσετε το λογαριασμό του Κ.Ε.Φ.Ι. στο Facebook, https://www.facebook.com/skkefi/, να αποστείλετε email στο info@anticancerath.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2106468222.