Επίσκεψη Υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη στο Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας

Επίσκεψη Υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη στο Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας

Επίσκεψη Υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη στο Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας

Το Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας επισκέφθηκε η Υφυπουργός Υγείας  Ζωή Ράπτη, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες ανέγερσης της νέας σύγχρονης Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου, καθώς και τα ψυχιατρικά τμήματα ανηλίκων και ενηλίκων που λειτουργούν σε αυτό.

Οι εργασίες που υλοποιούνται από τη 2η ΥΠΕ, χρηματοδοτούνται από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου και όταν ολοκληρωθούν, η Παιδοψυχιατρική Κλινική θα λειτουργεί με τις πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ψυχική υγεία των παιδιών της Αττικής, που αποτελεί άλλη μία απόδειξη ότι η σημερινή Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας πορεύονται σταθερά με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ενισχυμένου ΕΣΥ.

Η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη κατά την επίσκεψή της τόνισε:

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ, στο Ασκληπιείο Βούλας, για να ενημερωθώ για τη λειτουργία των ψυχιατρικών τμημάτων ενηλίκων και ανηλίκων και για να επιθεωρήσω η ίδια προσωπικά τις εργασίες ολοκλήρωσης ενός έργου, για το οποίο είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι.

Στην υπηρεσία των παιδιών μας θα τεθεί μια πρότυπη Παιδοψυχιατρική Κλινική, που ενσωματώνει τις πλέον σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Μια Παιδοψυχιατρική Κλινική που θα καλύπτει τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες των παιδιών μας, όχι μόνο της ευρύτερης περιοχής, αλλά και ολόκληρης της Αττικής.

Ένα ακόμη έργο που η Κυβέρνησή μας επέσπευσε και ολοκληρώνει με ταχείς ρυθμούς εν μέσω πανδημίας.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν προς το σκοπό αυτό, τόσο την 2η ΥΠΕ, τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και όλους τους εργαζόμενους.

Η εξαγγελία του Πρωθυπουργού για ένα σύγχρονο και ενισχυμένο ΕΣΥ είναι η δέσμευσή μας, και κυρίως, η παρακαταθήκη που έχει ανάγκη ο τόπος.

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα να υλοποιούμε τον προγραμματισμό μας και πορευόμαστε με γνώμονα τις επόμενες γενεές.

Καλές γιορτές σε όλους.»