Ένα παιδί είναι πλέον ασφαλές χάρη στην κινητοποίηση ευαισθητοποιημένου πολίτη και τα άμεσα αντανακλαστικά του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Ένα παιδί είναι πλέον ασφαλές χάρη στην κινητοποίηση ευαισθητοποιημένου πολίτη και τα άμεσα αντανακλαστικά του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Ένα παιδί είναι πλέον ασφαλές χάρη στην κινητοποίηση ευαισθητοποιημένου πολίτη και τα άμεσα αντανακλαστικά του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού»

Σήμερα τα ξημερώματα, ένα κορίτσι 15 ετών εμφανώς ταλαιπωρημένο,  βρέθηκε σε περιοχή των νοτίων προαστείων των Αθηνών ζητώντας βοήθεια. Ευαισθητοποιημένη γυναίκα αντιλήφθηκε πως το κορίτσι βρίσκεται σε κίνδυνο και άμεσα ενημέρωσε «Το Χαμόγελου του Παιδιού».

Όπως διαπιστώθηκε, το κορίτσι αναζητούσαν οι οικείοι του οι οποίοι είχαν ήδη ενημερώσει «Το Χαμόγελου του Παιδιού» στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» για την εξαφάνισή του. Έτσι, με την έγκαιρη ειδοποίηση και κινητοποίηση της γυναίκας που μας κάλεσε το κορίτσι επέστρεψε στην οικογένειά του πριν προβούμε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα αίτια της εξαφάνισης του κοριτσιού ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα στο παιδί και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογική υποστήριξης. 

Για ακόμη μία φορά θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι κάθε παιδί που βρίσκεται μακριά από το σπίτι του είναι ένα παιδί σε κίνδυνο.