Εκδήλωση Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών 2023

Εκδήλωση Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών 2023

Εκδήλωση Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών «Γιώργος Καστρινάκης» την Κυριακή 29/01/2023 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον τομέα της υγείας το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης με τον βραβείο να παραλαμβάνεται από την  κα. Έφη Τσιότσιου. Τιμητικό βραβείο έλαβε ο κ. Ηρακλής Τσαγκάρης εκ μέρους της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου για την προσφορά σε μοσχεύματα.  Βραβείο δόθηκε στην κα Χαρά Κανή, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Φαρμάκου του ΕΟΠΥΥ για τη συμβολή της  στην εξυπηρέτηση των ασθενών στα χρόνια της πανδημίας και γενικότερα. Τέλος, βραβεύτηκε η κα Γιούλη Μενουδάκου, Συντονίστρια Μεταμοσχεύσεων στον ΕΟΜ, για τη μακροχρόνια προσφορά της στον συντονισμό των μεταμοσχεύσεων.

Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου, μέλη του συλλόγου, κατέκλυσαν την αίθουσα ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Υπουργοί: Θάνος Πλεύρης, Υπουργός Υγείας, Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Εργασίας και Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Τουρισμού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Φιλόθεος Ορφανουδάκης εκπροσωπώντας την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, η κα. Θεανώ Καρποδίνη, Διοικήτρια ΕΟΠΥΥ, ο κ. Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής. Εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παρέστη ο κ. Ι. Μουζάλας και οι βουλευτές Θ. Φωτίου και Π. Κουρουπλής. Εκ μέρους της Ελληνικής Λύσης η κα. Μαρία Αθανασίου, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων Χρ. Τεντόμας κ.α.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΝ Γρηγόρης Λεοντόπουλος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους καθώς και τους συντελεστές που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.