Εγκαίνια “AIM” θυγατρικής εταιρείας της ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL στην Γαλλία

Εγκαίνια “AIM” θυγατρικής εταιρείας της ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL στην Γαλλία

Εγκαίνια “AIM”, θυγατρικής εταιρείας της ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL, στην Γαλλία

Νέα μονάδα επεξεργασίας/ φιλτραρίσματος θαλασσινού νερού από την θυγατρική της Γερολυμάτος International, ΑΙΜ.

Η εταιρεία ΑΙΜ, με έδρα στην περιοχή της Βρετάνης στην Βόρεια Γαλλία εγκαινίασε προ ημερών, νέα μονάδα που αποτελείται από χώρους γραφείων διοικητικού προσωπικού, μονάδα παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου καθώς και αποθήκες.

Οι παραγωγικοί χώροι των νέων εγκαταστάσεων είναι τύπου “Cleanroom”, σχεδιασμένοι ώστε να εναρμονίζονται πλήρως με τους Κανόνες Καλής Παραγωγής (EU GMPs), με χρήση Air Locks, διαβαθμισμένη καθαρότητα χώρων και ελεγχόμενη ροή, υπερπίεση και απόλυτη φίλτρανση του αέρα εξαερισμού. Εντός του κύριου χώρου παραγωγής έχει εγκατασταθεί η ανασχεδιασμένη γραμμή φίλτρανσης και συσκευασίας θαλασσινού νερού σε παλετοδεξαμενές. Κατασκευασμένη εξολοκλήρου από ανώτατα κράματα ανοξείδωτου χάλυβα και περιλαμβάνοντας μόνο εξαρτήματα υγιεινού  τύπου, η κλειστού τύπου γραμμή φίλτρανσης χαρακτηρίζεται από την πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία της, ενσωματώνοντας όλες τις απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες προς αποφυγή φαινομένων επιμόλυνσης.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες της AIM καθώς και στελέχη της Γερολυμάτος International.