ΕΕΣ: 144 χρόνια συνεχούς εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης

ΕΕΣ: 144 χρόνια εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης

ΕΕΣ: 144 χρόνια συνεχούς εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στις 10 Ιουνίου συμπληρώνει 144 έτη συνεχούς εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους ευάλωτους συνανθρώπους μας. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει μεγάλη εορταστική εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, την Πέμπτη 10 Ιουνίου, στις 13:00, προκειμένου να τιμήσει τους εθελοντές και το προσωπικό του που καθημερινά καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προσφέρουν τεράστιο ανθρωπιστικό έργο σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στην εκδήλωση του ΕΕΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένο αριθμό προσκεκλημένων και αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, των Αρχών και των Δημοσίων Φορέων, ενώ το συντονισμό της θα αναλάβει η δημοσιογράφος κα Ελένη Χρονά. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά για το ευρύ κοινό μέσω διαδικτύου.

Την ίδια μέρα, η Ελληνική Πολιτεία, αποφάσισε, τιμής ένεκεν, να φωταγωγήσει τη Βουλή των Ελλήνων, από τις 20:30-23:00 με το έμβλημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Αντίστοιχη φωταγώγηση θα γίνει και στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.