Οστεοαρθρίτιδα και Εργασία : Live Διαδικτυακό Σεμινάριο

Διαδικτυακό Σεμινάριο ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α για τα βιοομοειδή φάρμακα

Διαδικτυακό Σεμινάριο ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α για τα βιοομοειδή φάρμακα

Διαδικτυακό Σεμινάριο

Βιοομοειδή. Ενα ακόμα σημαντικό εργαλείο στην αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, 18:00 μέσω FB

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα  θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Βιοομοειδή. Ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο στην αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων», την Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 και ώρες 18:00-19:00 μέσω της σελίδας της στο Facebook http://www.facebook.com/eleanarheumatism.  Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Genesis Pharma & Digital Task.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Βιολογικά, βιοομοειδή και συμβατικά φάρμακα στα ρευματικά νοσήματα .Η νομική βάση και η σημασία τους», με ομιλητή τον κο Δημήτριο Κούβελα, Καθηγητή Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας, Δ/ντή Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ.
  • «Βιοομοειδή φάρμακα.Η μέχρι σήμερα κλινική εμπειρία & εκτιμήσεις για το μέλλον», με ομιλήτρια τον κο Χρήστο Κουτσιανά, MD, Ρευματολόγο-Ειδικό Παθολόγο, Ακαδημαϊκό Υπότροφο Παθολογίας, Ρευματολογίας Μονάδα Κλινικής Ανοσολογίας, Ρευματολογίας, Β’ Παν.Παθ. Κλ. & Ομώνυμο Εργαστήριο Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Γ.Ν.Α « Ιπποκράτειο»

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α  για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB ή στο email info@arthritis.org.gr