Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα!

Περπατούσα στο δρόμο όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου.

Ήταν η μία από τις νικήτριες της προσφοράς που είχαμε στο LifeValley.gr από τα City Med του Ομίλου Affidea.

 • Έχω να σου πω, μου λέει, ή καλύτερα να σου δείξω…

Κανονίστηκε άμεσα καφές κοντά στο City Med του Ομίλου Affidea στον Άλιμο.

 • Βλέπεις κάτι διαφορετικό πάνω μου; Με ρωτάει.
 • Νομίζω πως είσαι λαμπερή … είναι πολύ φωτεινό το πρόσωπό σου…
 • Είδες πως φαίνεται !!!

Πραγματικά! Το πρόσωπό της ήταν λαμπερό, φρέσκο, ανανεωμένο!

Άρχισε λοιπόν να μου εξιστορεί πως επισκέφθηκε το City Med του Ομίλου Affidea στον Άλιμο με αφορμή την προσφορά που είχε δώσει ο Όμιλος στο site μας.

Ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη!

Κι εγώ περήφανη για τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε.

Τότε μου ήρθε μια ιδέα:

Τηλεφώνησα στον όμιλο και για καλή μου τύχη ήταν διαθέσιμη η υπεύθυνη επικοινωνίας κα Σταυρούλα Σηφάκη με την οποία λίγα λεπτά αργότερα καθόμασταν στον υπέροχο χώρο υποδοχής του City Med του Ομίλου Affidea στον Άλιμο.

Λευκός, με διακριτικές χρωματιστές λεπτομέρειες, έδινε την αίσθηση του φιλικού αλλά και καθαρού χώρου που μπορούσες ν΄ αφεθείς και να ξανανιώσεις.

Γιατί αυτό ακριβώς είδα στο πρόσωπο της φίλης του LifeValley.gr: την ανανέωση, τη χαρά.

Εξήγησα στην υπεύθυνη επικοινωνίας κα Σταυρούλα Σηφάκη πόσο εντυπωσιασμένη ήταν η φίλη που επισκέφθηκε τον υπέροχο αυτό χώρο. Πόσο φιλικό ήταν το προσωπικό, διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό.

Μα το πιο σημαντικό είναι η παροχή υπηρεσιών με τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα υλικά και μηχανήματα.

Στην παρέα μας για την καλύτερη ενημέρωσή μου προστέθηκε η Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Δρ. Ιωάννα Ταμπούρη.

 • Ποιο είναι το δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας αυτές τις γιορτές; Ένα δώρο που θα μας ανανεώσει έτσι όπως είδα τη φίλη μας που σας επισκέφθηκε;
 • Η εποχή αυτή είναι μια ιδανική αφορμή για ανανέωση του οργανισμού, μέσα από θεραπείες λάμψης και ανάπλασης του δέρματος, που θα βελτιώσουν την αυτοπεποίθηση και θα αποκαλύψουν την κρυμμένη… ομορφιά γυναικών και ανδρών!
 • Ποια είναι όμως τα σωστά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν στο δρόμο της πρόληψης και αντιγήρανσης; Ρώτησα.
 • Τα απαραίτητα βήματα, λοιπόν, είναι τα εξής:

Πρώτα από όλα ο καθαρισμός

Το πρώτο βήμα είναι ο καθαρισμός προσώπου και υπάρχουν πολλές μέθοδοι επιλογής. Στο πρώτο συμβουλευτικό ραντεβού στα Ιατρικά Κέντρα Δερματολογίας υψηλής τεχνολογίας City Med γίνεται πλήρης εκτίμηση των αναγκών της επιδερμίδας και δημιουργείται εξατομικευμένο πρωτόκολλο που προσαρμόζει συνδυαστικά θεραπείες (επεμβατικές και μη), οι οποίες θα αποφέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Ο καθαρισμός, καθώς και η ενίσχυση της παραγωγής του κολλαγόνου είναι ό,τι πιο σημαντικό για μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα, ώστε να προλάβουμε τη μελλοντική φθορά και γήρανση του δέρματος.

Δερμοαπόξεση προσώπου

Η δερμοαπόξεση είναι μία θεραπεία που ρυθμίζει το pH της επιδερμίδας και κατά συνέπεια προσφέρει καλύτερη συνεκτικότητα στον ιστό, καθώς συμβάλλει στη σμίκρυνση των πόρων και των σμηγματογόνων αδένων, ενώ αναπλάθει φυσικά το δέρμα. Ο μικροβελονισμός του δέρματος είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος και τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα πρωτόκολλα, ενώ είναι ιδανικός συνδυασμός με βιταμίνη C για extra λάμψη και φωτοθεραπεία.

Η δύναμη του φωτός στο δέρμα

Η φωτοθεραπεία είναι η εφαρμογή χαμηλής ισχύος φωτεινής ενέργειας, μέσω φασματικά καθαρών μηκών κύματος, για την τόνωση ή τη ρύθμιση βιολογικών λειτουργιών με αποδεδειγμένα θεραπευτικά αποτελέσματα, δίχως παρενέργειες.Έρευνες δείχνουν αύξηση κατά 200% στη σύνθεση ανθρώπινου κολλαγόνου και αύξηση 50 έως 75% στην ανάπτυξη ινοβλαστών τρείς ημέρες μετά την εφαρμογή με led φωτοθεραπεία. Η θεραπεία με φως εφαρμόζεται όλο το χρόνο και είναι αποτελεσματική για όλους τους τύπους δέρματος.

Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα για ένα μεγάλο εύρος δερματικών ενδείξεων: 

 • Γήρανση δέρματος & αναζωογόνηση 
 • Ακμή και ατέλειες δέρματος
 • Υπερμελάγχρωση
 • Ερυθρότητα
 • Φλεγμονώδεις καταστάσεις: ψωρίαση
 • Επούλωση
 • Αναλγησία
 • Αποκατάσταση & μείωση χρόνου αποθεραπείας 

Έμεινα άφωνη….

Το μόνο που μένει είναι ένα, αφού και η γνώση πια υπάρχει:

Η προσφορά για δύο αναγνώστες/αναγνώστριες του site μας: Δύο θεραπείες ενυδάτωσης με βιταμίνη C.

Μία ενυδάτωση προσώπου με την εφαρμογή ορού βιταμίνης C η οποία θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση κηλίδων, θα προστατέψει το δέρμα από μελλοντική επανεμφάνιση τους και θα προσφέρει άμεση λάμψη.

Οι παραπάνω θεραπείες πραγματοποιούνται στα City Med, Πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα του Ομίλου Affidea

Οι δύο πρώτοι/πρώτες που θα στείλουν στοιχεία επικοινωνίας κι ενδιαφέροντος στο info@lifevalley.gr θα κερδίσουν από μία θεραπεία ενυδάτωσης με βιταμίνη C.

Σας περιμένουμε!!!