8 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

8 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, 8 Μαρτίου, η ITF Hellas τονίζει τη σταθερή δέσμευση και τη συμμετοχή της στη φροντίδα της υγείας των γυναικών, αλλά και των οικογενειών τους, σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

Σε μια εποχή που η γυναίκα σε όλον τον κόσμο αγωνίζεται για την ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην τεχνολογία και όπου οι προκλήσεις υπάρχουν παντού, προστίθεται στην Ελλάδα και η δημογραφική κρίση, ιδιαίτερα εμφανής τα τελευταία δύο χρόνια. Οι λύσεις δεν είναι απλές, ούτε εύκολες, απαιτούν δε οργάνωση και κοινωνικό κράτος. Η ενδυνάμωση των γυναικών και των κοριτσιών θα συμβάλει καθοριστικά όχι μόνο στην οικονομική ανάπτυξη του κόσμου, αλλά και στην πρόοδο σε όλους τους στόχους καθώς και σε αυτούς για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Σε ανάλογο πλαίσιο, η φαρμακευτική εταιρία ITF Hellas, θυγατρική στην Ελλάδα του Ομίλου Italfarmaco, με τα εξειδικευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά που διαθέτει στο portfolio της, παραμένει στο πλευρό κάθε γυναίκας και τη στηρίζει καθημερινά σε όλες τις φάσεις της ζωής της. Βασικός στόχος και σκοπός της ITF Hellas είναι η συνεισφορά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου, στην καλύτερη υγεία των γυναικών αλλά και σε μια υγιή εγκυμοσύνη και ανάπτυξη, προσφέροντας ποιοτικά φαρμακευτικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής, ιατροτεχνολογικά προϊόντα αλλά και καλλυντικά σχεδιασμένα κατάλληλα για αντίστοιχες καταστάσεις.

Στα πλαίσια της σταθερής δέσμευσης και αφοσίωσης στη φροντίδα της γυναίκας, μέσα από τη συνεχή επιδίωξη για νέα προϊόντα, καινοτομίες σε δραστικές ουσίες και μορφές, καθώς και για ποιότητα και ασφάλεια, ήδη η εταιρία εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων με το PHYDELIS® ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής για τη διαχείριση των ινομυωμάτων της μήτρας. Το PHYDELIS® είναι ένα νέο, καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο χάρη στην εξειδικευμένη σύνθεσή του, μειώνει την έντονη αιμορραγία και τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, ενώ βελτιώνει την ποιότητα ζωής των γυναικών με ινομυώματα μήτρας. Η σύνθεση του PHYDELIS® περιλαμβάνει γαλλική επιγαλλοκατεχίνη (EGCG), βιταμίνη D και βιταμίνη Β6, ο συνδυασμός των οποίων προσδίδει ένα συνεργικό ευεργετικό αποτέλεσμα στη διαχείριση των ινομυωμάτων μήτρας και των συμπτωμάτων τους.

Όχι μόνο σήμερα, αλλά και καθημερινά η ITF Hellas στέκεται ενωμένη δίπλα σε όλες τις γυναίκες, αλλά και τις οικογένειές με στόχο τη στήριξη της υγείας και της ποιότητας ζωής, ώστε κάθε γυναίκα να είναι δυνατή και να κυνηγά τους στόχους και τα όνειρά της.