5 καθηγητές Ιατρικής και ένας φαρμακοποιός αναλύουν τη «μετά-Covid» ζωή στο διαδικτυακό συμπόσιο της ΦΕΕ

Με τη συμμετοχή διακεκριμένων πανεπιστημιακών και ομιλητών από τον χώρο της Υγείας θα πραγματοποιηθεί το Διαδικτυακό Συμπόσιο με θέμα Η «μετά-Covid» ζωή / Post COVID-19 Life, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 έως 19:30, που διοργανώνει η Φαρμακευτική Εταιρεία Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα του Συμποσίου θα παρουσιάσουν οι κ.κ.

  • Βασιλική Παπαευαγγέλου, καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, που θα αναφερθεί στα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας και θα δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως «Πώς αποφασίζονται, ποια η αποτελεσματικότητά τους και πότε θα εκλείψουν;».
  • Γιάννης Τούντας, καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής, Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, που θα αναπτύξει το θέμα «Επιδημίες και Δημόσια Υγεία: Ο ρόλος της Πολιτείας και των πολιτών».
  • Μαρία Παπαγρηγορίου-Θεοδωρίδου, παιδίατρος – λοιμωξιολόγος, ομότιμος καθηγήτρια Παιδιατρικής του ΕΚΠΑ, πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, που θα παρουσιάσει το έργο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών κατά την πανδημία του SARS CoV2.
  • Γρηγόρης Γεροτζιάφας, καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και διευθυντής της ερευνητικής ομάδας Καρκίνος και Θρόμβωση, INSERM U-938, που θα αναπτύξει το θέμα «Έγκαιρη διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών με κίνδυνο επιδείνωσης της νόσου COVID-19: κλειδί για την αντιμετώπιση της επιδημίας».
  • Μαρίνα Οικονόμου-Λαλιώτη, καθηγήτρια Ψυχιατρικής στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, που θα αναλύσει το θέμα «Ο φαρμακοποιός εν μέσω πανδημίας: Άγχος, Επαγγελματική Εξουθένωση και Εμβολιασμός».
  • Βασίλης Μπιρλιράκης, φαρμακοποιός, MSc Φαρμακευτική Φροντίδα & Φαρμακοθεραπεία, ΜΔΕ Εμβόλια & Εμβολιασμοί, ΜΒΑ Ειδίκευση στις Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, που θα παρουσιάσει το φαρμακείο των υπηρεσιών στη μετά-Covid εποχή.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το Διαδικτυακό Συμπόσιο πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους στο https://post-covid-life.confio.gr/

Η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Χορηγός του Συμποσίου είναι η Φαρμακαποθήκη PROFARM.

Οργάνωση: NOUFIO Communication Services