2.532 επισκέπτες στο Hellas PHARM 2023!!!

2.532 επισκέπτες στο Hellas PHARM 2023!!!

2.532 επισκέπτες στο HellasPHARM 2023!!!

Φαρμακοποιοί, στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς, βοηθοί φαρμακοποιών και φοιτητές Φαρμακευτικής έδωσαν το «παρών» στο φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM, που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ την άρτια οργάνωσή του είχε αναλάβει για ακόμα μία χρονιά η εταιρεία Noufio Communication Services.

Στόχος του συνεδρίου Hellas PHARM ήταν να ασχοληθεί με όλα τα θέματα που αφορούν το φαρμακείο στην εποχή μετά την οξεία φάση της πανδημίας και τις αλλαγές που προκάλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα περιλάμβανε:

  • Το στρογγυλό τραπέζι για «Το φαρμακείο μετά τις εκλογές: ελλείψεις φαρμάκων, υπηρεσίες, σχέσεις με το κράτος», όπου την εισαγωγική παρέμβαση έκανε ο κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος Δ.Σ. Φ.Σ. Αττικής, ενώ συμμετείχαν οι κ.κ. Μπάμπης Καραθάνος, σύμβουλος Φαρμακευτικής Πολιτικής Υπουργού Υγείας, φαρμακοποιός, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Γιάννης Μπασκόζος, πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, συντονιστής του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Οικονόμου, εκπρόσωπος του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Γιώτα Ταβουλάρη, υποψήφια βουλευτής Α’ Αθήνας,  Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, και Γιάννης Χαραλαμπάκης, φαρμακοποιός, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΜΕΡΑ25, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιά, οι οποίοι και παρουσίασαν τις θέσεις και τα προγράμματα των κομμάτων που εκπροσωπούσαν. Συντονίστρια ήταν η κυρία Νατάσσα Σπαγαδώρου, δημοσιογράφος CNN Greece.

Τη συζήτηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών & Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ. Αντώνιος Αυγερινός, η πρόεδρος της ΠΕΦΝΙ κυρία Δέσποινα Μακριδάκη, ο πρόεδρος του ΠΣΒΑΚ κ. Θεόδωρος Γιαρμενίτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΕΦ κ. Βασίλειος Πενταφράγκας, καθώς και εκπρόσωποι φαρμακευτικών συλλόγων και συνεταιρισμών.

  • Στρογγυλά τραπέζια για τους φαρμακευτικούς συλλόγους σήμερα, τα Συμπληρώματα Διατροφής και τα καλλυντικά στο φαρμακείο.
  • 13 ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος
  • Ενότητα για τη φυτοθεραπεία στο φαρμακείο σήμερα, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας.
  • Εργαστήριο Πρακτικής «Διά χειρός φαρμακοποιού» σε συνεργασία με το Επιστημονικό Σωματείο Φαρμακοποιών Mf: ΦαρμακοΠΟΙΟΙ

Παράλληλα, οι μεγάλοι χορηγοί του συνεδρίου, ΒΙΑΝ Α.Ε. και ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., και οι άλλες 90 εταιρείες χορηγοί υποδέχτηκαν τους επισκέπτες της έκθεσης στα εντυπωσιακά περίπτερά τους, όπου οι φαρμακοποιοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες τους.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ, ALL ABOUT HEALTH, DAILYPHARMANEWS.GR,
Ε-FARMAKO.GR, HEALTHUPDATE.GR, HEALTHWEB, IATRONET, LIFE VALLEY, ONMED.GR, FARMAKOPOIOI, PHARMATEAM, PHARMACORNER.GR