Χρυσή Διάκριση για την Aenorasis στα Healthcare Business Awards 2019

Ακόμα μια σημαντική διάκριση για την Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Aenorasis, η οποία διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο (GOLD), στα Healthcare Business Awards 2019, στην κατηγορία  Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις – Επιχειρηματική Ανάπτυξη – Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση.

Η Aenorasis είναι η 1η φαρμακευτική εταιρεία που εισήγαγε βιο-ομοειδές φάρμακο στην Ελληνική αγορά (2008), με όραμα να εξελιχθεί σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών, στο συγκεκριμένο χώρο.

Εξαργυρώνοντας την εμπειρία που έχει αποκομίσει την τελευταία δεκαετία στην αγορά των βιο-ομοειδών, αλλά και τις σχέσεις εμπιστοσύνης με το σύνολο των νοσοκομείων και των ΕΥ σε όλη την Ελλάδα, η Aenorasis επιτυγχάνει την καθιέρωση ενός ακόμη βιο-ομοειδούς σκευάσματος, τoυ 1ο βιο-ομοειδές μονοκλωνικού αντισώματος που έχει εγκριθεί στην Ευρώπη, στον τομέα της Ανοσολογίας.

Το 2018 ο τζίρος  των βιο-ομοειδών φαρμάκων που αντιπροσωπεύει η Aenorasis ξεπέρασε τα 30 εκ. €, με το ανθρώπινο δυναμικό να μην υπερβαίνει τα 50 στελέχη του συγκεκριμένου τμήματος.

Για την ασφαλή αποθήκευση και διανομή των βιο-ομοειδών φαρμάκων, η Aenorasis προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση με τη δημιουργία  ενός state-of-the-art Logistic Center σε μια έκταση 4.000 m2, με κορυφαία συστήματα ασφαλείας και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Το περασμένο έτος,  περισσότεροι από 3.500 νέοι ασθενείς, απέκτησαν πρόσβαση σε ασφαλείς και αποτελεσματικές βιολογικές θεραπείες με βιο-ομοειδή φάρμακα που διακινεί η Aenorasis, εξοικονομώντας σημαντικότατους πόρους από το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

H επιχειρηματική ανάπτυξη που καταγράφει η Aenorasis – σε μια αγορά με ισχυρό ανταγωνισμό από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και πληθώρα θεραπευτικών επιλογών – αποδεικνύει στην πράξη πως, μια Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που ακολουθεί μια διαφορετική στρατηγική προσέγγιση, μπορεί να γράψει το δικό της success story.

Website link: https://www.aenorasisbiosimilars.com/

Λίγα λόγια για την Aenorasis:

H Aenorasis είναι αμιγώς ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της Υγείας, προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας. Συμπληρώνοντας είκοσι έτη δυναμικής παρουσίας στον χώρο της υγείας, η Aenorasis σήμερα αποτελεί:

  • Αποκλειστικό συνεργάτη, διεθνώς αναγνωρισμένων ιατροφαρμακευτικών οίκων, για την εισαγωγή και διάθεση καινοτόμων προϊόντων στην Ελλάδα.
  • Πρωτοπόρο εταιρεία με ηγετική παρουσία στην προώθηση βιο-ομοειδών σκευασμάτων.
  • Αξιόπιστο συνεργάτη της πλειοψηφίας των  Επαγγελματιών Υγείας, στους τομείς της Ογκολογίας, της Αιματολογίας, της Νεφρολογίας, της Ρευματολογίας, της Δερματολογίας, της Γαστρεντερολογίας, της Γυναικολογίας, της Κυτταρολογίας, της Πυρηνικής Ιατρικής,  της Αναισθησιολογίας της Γενικής Χειρουργικής και της Κτηνιατρικής.
  • Κάτοχο Άδειας Κυκλοφορίας φαρμακευτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.
  • Βασικό προμηθευτή ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υλικών υψηλής τεχνολογίας και ακρίβειας, για το σύνολο των Νοσοκομειακών Μονάδων της Ελλάδας με ένα ισχυρό δίκτυο διανομής και τεχνικής υποστήριξης.
  • Καινοτόμο εταιρεία στη διάθεση σημαντικών ιατρικών διαγνωστικών προϊόντων που υπογραμμίζουν την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, στον τομέα της Υγείας της Γυναίκας.