Το ΙΑΣΩ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με διαγωνισμό στα Social Media για τη διενέργεια Check-up με στόχο την πρόληψη της υγεία σας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, το ΙΑΣΩ φροντίζοντας για την υγεία σας, προσφέρει δώδεκα πλήρεις προληπτικούς ελέγχους στο νέο υπερσύγχρονο τμήμα Check-up, μέσω διαγωνισμού στις σελίδες του στο Facebook και στο Instagram. Τα πακέτα healthUp περιλαμβάνουν πλήρη αιματολογικό και απεικονιστικό έλεγχο καθώς και ιατρικές εξετάσεις από βασικές ιατρικές ειδικότητες, για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό επισκεφθείτε τη σελίδα του Ομίλου ΙΑΣΩ στο Facebook (www.facebook.com/omilosiaso) ή/και στο Instagram (www.instagram.com/omilosiaso), κάντε like στο post και mention τους αγαπημένους σας, για να τους υπενθυμίσετε να πάρουν και εκείνοι μέρος στον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 4/5/2021 και οι νικητές/νικήτριες θα ανακοινωθούν  στις 5/5/2021. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δώδεκα νικητές, έξι από το Facebook και έξι από το Instagram. Η εξαργύρωση του δώρου μπορεί να πραγματοποιηθεί έως 31/10/2021.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή στον διαγωνισμό του ΙΑΣΩ, κερδίστε ένα ολοκληρωμένο πακέτο προληπτικού ελέγχου healthUp βάσει της ηλικίας σας και δώστε ένα Up στην υγεία σας!

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού: http://bit.ly/IASO_healthUp