Σύλληψη γιατρού για φακελάκι από καρκινοπαθή στο ΓNA «Ιπποκράτειο»

Οργή προκαλεί η συμπεριφορά του πασίγνωστου ιατρού χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο», ο οποίος συνελήφθη καθώς πήρε φακελάκι από ασθενή με καρκίνο. Ο γνωστός γιατρός, Γιώργος Θεοδωρόπουλος που διατηρεί και γραφείο στο Κολωνάκι, φέρεται ότι εκβίαζε τον άτυχο ασθενή από τον Ιούνιο του 2018.

Όλα ξεκίνησαν όπως κατήγγειλε ο ασθενής που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια του γιατρού το περασμένο καλοκαίρι. Τον Ιούνιο του 2018, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο παχύ έντερο. Ο γιατρός, Γιώργος Θεοδωρόπουλος τότε του ζήτησε και πήρε το πρώτο φακελάκι.

Δυστυχώς, η κατάσταση του ασθενούς επιδεινώθηκε και έτσι χρειάστηκε και δεύτερη επέμβαση. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο άτυχος άνδρας αναγκάστηκε να δώσει και δεύτερο φακελάκι στον γιατρό κύριο Θεοδωρόπουλο.

Λίγο καιρό αργότερα πήγε να επισκεφθεί τον γιατρό για τρίτη φορά και πάγωσε. Ο γιατρός του συμπεριφέρθηκε άσχημα και του είπε ότι του οφείλει 600 ευρώ από την δεύτερη επέμβαση.

Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου του 2019, ο άτυχος άνδρας πήγε στο νοσοκομείο όπου υπηρετεί ο γιατρός με ακατάσχετη αιμορραγία. Ο γιατρός και πάλι του συμπεριφέρθηκε άσχημα, προφανώς λόγω της οφειλής των 600 ευρώ.

Έτσι, ο άτυχος άνδρας αποφάσισε να καταγγείλει τον γιατρό Γιώργο Θεοδωρόπουλο στην αστυνομία.

Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, έστησαν επιχείρηση. Το ποσό προσημειώθηκε και ο ασθενής πήγε να το παραδώσει στον γιατρό την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου του 2019.

Ο γιατρός, Γιώργος Θεοδωρόπουλος ωστόσο ήταν στο χειρουργείο και καθυστέρησε. Έτσι, στήθηκε νέα επιχείρηση χθες το απόγευμα. Μόλις ο χειρουργός πήρε τα χρήματα επενέβησαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως καταγγέλλει ο ασθενής έχει δώσει συνολικά στον γιατρό Γιώργο Θεοδωρόπουλο, 2.650 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός, Γιώργος Θεοδωρόπουλος που χρηματίστηκε με φακελάκι, δεν συνελήφθη με την μέθοδο του αυτόφωρου, αλλά πήρε άδεια και θα απoλογηθεί την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *