ΠΟΕΔΗΝ : Μεγάλη αναστάτωση και φόβος στο προσωπικό του ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ τη νύκτα

Τα μεσάνυχτα 00:30 αντηλλάγησαν πυροβολισμοί από συμμορίες αγνώστων στο Δημοτικό πάρκιν επί της Ιεράς Οδού και Κανάρη στο Χαϊδάρι. Βρίσκεται ακριβώς στη μάντρα του ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ. Από τύχη γλίτωσε ένας άστεγος που κοιμόταν στο αυτοκίνητό του.

Κατά την εκτίμηση της αστυνομίας κάποιοι από τους δράστες διέφυγαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ, εισερχόμενοι από τη μάντρα που είναι κατεστραμμένη σε εκείνο το σημείο και σε πολλά ακόμη. Δεν επισκευάζεται λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Μάλιστα για κάποια ώρα η αστυνομία έκανε περιπολίες  εντός του ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ. Ειδοποιήθηκε το προσωπικό ότι εντός του ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ μπορεί να κρύβονται μέλη των συμμοριών. Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και φόβος όλη τη νύχτα.

Το ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ βρίσκεται σε τοποθεσία με 400 στρέμματα δάσους με διάσπαρτα Νοσηλευτικά Τμήματα. Υπήρχε μία Νοσηλεύτρια στη βάρδια σε κάθε τμήμα που βρίσκονται  απομονωμένα στο δάσος και στην καλύτερη των περιπτώσεων δύο Νοσηλεύτριες.

Υπάρχουν μόνο δέκα φύλακες λόγω έλλειψης κονδυλίων. Είναι δύο στη βάρδια που είναι επιφορτισμένοι και με τη φύλαξη του θυρωρείου και του εφημερίου.

Χθες βράδυ ήταν δύο φύλακες που ήταν απασχολημένοι με τη φύλαξη του εφημερίου. Κανένας φύλακας για τον περιβάλλοντα χώρο.

Στο Δρομοκαϊτειο έχει ανατιναχθεί τρεις φορές από συμμορίες το ΑΤΜ της Τράπεζας. Στο σημείο που αντηλλάγησαν το βράδυ οι πυροβολισμοί πολλές φορές στήνουν σκηνές και κοιμούνται άτομα τα οποία εισέρχονται από την κατεστραμμένη μάντρα και κλέβουν ασθενείς και προσωπικό.

Πριν θρηνήσουμε θύματα θα πρέπει να επισκευαστεί η μάντρα και να αυξηθούν οι φύλακες του Νοσοκομείου και τα μέσα που τους παρέχονται (αυτοκίνητο, φακοί, φωτισμός Νοσοκομείου κ.α.)